23948sdkhjf

SMM 2021 kan blive en online event

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Maritime Professionals bemærkede stor opmærksomhed fra sine medlemmer vedr. den store maritime messe SMM i Hamborg. Messen skulle afholdes 8.-11. september 2020, men grundet COVID-19, udsættes den til 2.-5. februar 2021.

Maritime Professionals bemærkede stor opmærksomhed fra sine medlemmer vedr. den store maritime messe SMM i Hamborg. Messen skulle afholdes 8.-11. september 2020, men grundet COVID-19, udsættes den til 2.-5. februar 2021. Imidlertid forventer flertallet af medlemmerne i Maritime Professionals (64%), at begivenheden udsættes igen.

Sidste uge offentliggjorde Maritime Professionals en eksklusiv artikel, hvor øverste chef for SMM, Claus Ulrich Selbach, Business Unit Director i Hamburg Messe und Congress, besvarede en række spørgsmål om begivenhedens aktuelle situation.

Claus Ulrich Selbach og SMM-teamet arbejder på fuld skrue for at SMM-messen kan finde sted i Hamborg. De forsikrer at begivenheden vil følge myndighedernes retningslinjer og at de har til hensigt at sørge for at sikkerhedsforanstaltninger overholdes for besøgende og udstillerne.

Ikke desto mindre er intet fast besluttet endnu. Udstillerne vil i starten af oktober modtage SMM’s sundheds- og sikkerhedsretningslinjer, hvor de derefter skal beslutte om hvorvidt de vil deltage i arrangementet.

Claus Ulrich Selback udtaler således ”I de første dage af november, vil vi endelig vide, hvem der udstiller på messen i februar, og hermed vil vi vide om SMM vil være en hybrid eller rent digital begivenhed. Feedbacken fra branchen er meget positiv i dag, idet mere end 80% af udstillerne fra 2018 har indikeret at de vil være med i februar. Desuden forsætter nye registreringer med at komme ind. Det er gode nyheder .”

SMM-teamet er klar over, at pandemien stadig udvikler sig meget dynamisk, og at ingen ved, hvad situationen vil være næste år. I så fald er der en chance for, at begivenheden er rent digital. Se videobeskeden nedenfor for mere information. Klik på dette link for at læse hele interviewet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078