23948sdkhjf

Har du spekuleret på...

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

...hvad du kan forvente af dit Lead Auditor Arbejdsmiljøkursus?

Har du overvejet, om et Lead Auditor Arbejdsmiljøkursus kan styrke dit daglige arbejde inden for arbejdsmiljøområdet, så lyt med i denne video, hvor Karsten Lindhardt, Lead Auditor og underviser, tager dig gennem kursets 5 dage.

Uden at afsløre for meget, fortæller han blandt andet om workshops, øvelser og rollespil, som er udviklet for, at du kan træne auditering i samråd med dine medkursister og erfarne underviser - og det er altid en succes hos vores kursister:

  • "Det bedste ved kurset var rollespillet med god feedback på tværs af gruppen."
  • "Rollespillet gav mig og de andre deltagere tid til at øve de nye audit-værktøjer og dermed udvikle vores evner inden for audit."
  • "Det bedste ved kurset var rollespillet i relation til de forskellige audit eksempler."

Derfor er det også vigtigt, at du har kendskab til ISO 45001:2018 på forhånd, da du blot får en let gennemgang af arbejdsmiljøstandarden, inden undervisningen fokuserer på planlægning, udførelse og afrapportering af effektive audits.

De sidste detaljer om kurset lader vi Karsten om at fortælle i videoen, da han vil være din underviser, når du tilmelder dig Lead Auditor Arbejdsmiljøkurset, som afholdes den 9.-11. november.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078