23948sdkhjf

Generationsskifte på vej i Danløft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danløft A/S

Tidligere salgschef i Danløft, Dennis Juhl Hansen, er nu Kommerciel Direktør og sammen med Adm. Direktør Thomas Westergaard, udgør de nu ledelses og ejerkredsen i Danløft.

Der er sket mange forandringer i Danløft over det sidste år. Den 20 år gamle Aabenraa virksomhed, har påbegyndt et generationsskifte. 1 maj 2020 overtog Thomas Westergaard samtlige aktier i Danløft A/S, efter tidligere Tekniske Direktør og medstifter Jørgen S. Hansen.
I September 2020 solgte han en del af disse aktier til 40 årige Dennis Juhl Hansen, som dermed er blevet firmaets nye Kommercielle Direktør.

”Som det sidste år har udviklet sig, har generationsskiftet været et naturligt skridt. Timingen er helt rigtig; Jørgen har ønsket at fokusere på hans øvrige virksomheder og jeg vil gerne arbejde mere i retning af produkt- og strategiudvikling. Samtidig er Dennis kommet med et kompetenceniveau og drive, der gør at jeg er helt tryg ved at tage ham med i virksomheden” siger Thomas Westergaard

At stifterne Jørgen og Thomas igangsætter et generationsskifte efter 20 års ”ægteskab”, er i sagens natur en stor beslutning. Der har været gjort antræk til det tidligere, men der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed.

Der er normalt ikke langt fra tanke til handling i Danløft, men den her har vi da skulle tygge lidt på; historie, kultur, kemi, økonomi og mange andre aspekter, har alt sammen skulle vendes og drejes. Det har været udfordrende at håndtere de mange bagvedliggende processer, men samlet set er vi stolte af at vi er kommet godt i mål på første del af det nye setup. Dennis har fra dag 1 sat sit præg på den kommercielle udvikling og vist kompetencer vi ikke tidligere har haft i huset og sammen skal vi bringe hele Danløft et skridt videre” slutter Thomas Westergaard.

Danløft’s hovedkontor ligger på Rugkobbel 262 i Aabenraa. Virksomheden specialiserer sig i service og handel med kraner, løftegrej, sikkerhedsudstyr og alt til løft inden for arbejdspladsindretning.

Kontaktoplysninger:
Adm. Direktør Thomas Westergaard
tw@danloeft.dk
tlf. 2011 3801

Kommerciel Direktør Dennis Juhl Hansen
djh@danloeft.dk
tlf. 2015 3601

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danløft A/S

Rugkobbel 262
6200 Aabenraa
Danmark
Danløft A/S

Send til en kollega

0.065