23948sdkhjf

Leverandøraudits

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

"Vi blev sat grundigt ind i tingene i forhold til leverandøraudits,"

...lyder det fra en af vores tidligere kursister om kurset i leverandøraudits, der har til formål at klæde dig på til at gennemføre effektive leverandøraudits i hele leverandørkæden, som din underviser, John Meyer, fortæller i vedhæftede video:

"Deltagerne bliver i stand til at gennemføre en audit hos deres leverandører sådan, at man får vished for, at kvalitet, miljø eller arbejdsmiljø ude i leverandørkæden også er på højde med det, som gælder i jeres egne virksomheder."

Derfor vil du opleve en stærk kombination af teori, praktiske cases og øvelser i løbet af kurset, så du får afprøvet teorien i praksis, mens du stadig har fornøjelsen af dine medkursisters indspark og din undervisers mangeårige erfaring.

"En af de ting, vi oplever, at deltagerne er rigtig glade for ved kurset er, at det er en kombination af øvelser og teori," siger John og forklarer, hvordan dag et giver dig et teoretisk grundlag, som skal bruges til at løse en konkret case omkring planlægning af audit på dag 2.

Selvom kurset kun tager 2 dage, slutter den faglige sparring dog ikke her, for som en ekstra BONUS får du en opfølgningsdag, hvor du – efter du har afprøvet din nye viden i egen virksomhed – igen mødes med de øvrige kursister og udveksler erfaringer.

"Efter cirka seks uger har vi en opfølgningsdag, hvor deltagerne på kurset får lejlighed til at vise og fortælle om, hvordan de har brugt værktøjerne derhjemme, og præsentere resultaterne af deres foreløbige planlægning af måske en kommende audit," fortæller John.

Det betyder, at når du deltager på kurset i leverandøraudit den 5.-6. oktober, får du en ekstra dag med i prisen i form af en opfølgningsdag, som er planlagt til den 10. december - så du har faglig sparring om leverandøraudits året ud.

Læs mere om kurset i leverandøraudit...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078