23948sdkhjf

Ny medarbejdere til Søby Værft A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Søby Værft A/S

Trods COVID19 og de konsekvenser det har haft. Så har Søby Værft A/S ansat 5 nye medarbejdere, denne sommer. En af disse er værftets nye projektleder, Jan Dalhuysen.

Jan er netop startet hos Søby Værft A/S, men branchen er bestemt ikke ny for ham. Jan kommer med en bred vifte af erfaring fra den maritime branche og med hans 64 år, har han prøvet meget. Jan er uddannet maskinmester i Amsterdam, derefter sejlede han i en årrække for flere forskellige rederier, oftest på skibe med Panama flag. Jan har også erfaring som maskininspektør bl.a. for Fabricius Marine i Danmark.

Stillingen som projektleder hos Søby Værft A/S er ikke nyt territorium for Jan. De seneste år har Jan arbejdet som projektleder for Marstal Værft og Petersen & Sørensen i Svendborg. De mange års erfaring inden for branchen er et godt udgangspunkt, for at kunne løse de projekter, han kommer til at arbejde med.

Søby Værft A/S ser frem til en spændende tid med ny indsigt og kompetencer, vi byder vores nye kollegaer velkomne.

Er du interesseret i Søby Værft A/S eller en stilling hos os, så se mere på vores hjemmeside: www.shipyard.dk, her kan du finde info om vores arbejde på værftet, nyhedsbreve og jobopslag, du er også altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, kontakt informationerne om dette finder du på vores hjemmeside.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Søby Værft A/S

Dokvej 5
5985 Søby Ærø
Danmark
Søby Værft A/S

Send til en kollega

0.08