23948sdkhjf

Vivax TV inspektion til kloak og rør – Nyhed hos Elma

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

AL-Laser er blevet en del af Elma Instruments. AL-Laser har i næsten 40 år været en professionel leverandør af bl.a. kabel- og rørsøgere, inspektions-tv, laserudstyr samt metalsøgere.

AL-Laser er blevet en del af Elma Instruments. AL-Laser har i næsten 40 år været en professionel leverandør af bl.a. kabel- og rørsøgere, inspektions-tv, laserudstyr samt metalsøgere. Kunderne er bl.a. industrien, byggebranchen og forsyningsselskaber. Derfor er vi stolte af at kunne præsentere det brede program fra Vivax, som tilbyder et bredt program indenfor bl.a. TV-inspektion, sonder og sondesøgere.

 Vivax er et af de førende brands i Skandinavien indenfor kamera til kloak- og rørinspektion. Vivax udvikler og producerer selv de unikke og selvnivellerende inspektionskameraer, som er kendetegnet ved at være ekstremt robuste, men samtidig formår at holde dimensionerne dér, hvor de kommer til overalt. Høj opløsning på både kamera og betjeningsenhedens store skærm, kombineret med ekstremt lysstærk LED i kamerahovedet, gør Vivax skubbekamera til en stærk partner, i mørket og de snævre forhold under jorden, i kloakken, tagnedløb, ventilationskanaler og andre ufremkommelige steder, hvor inspektion er nødvendig.

 Udstyr der bruges ekstremt hårdt, har brug for ekstremt hurtig og pålidelig service. Når du kombinerer et robust Vivax inspektionskamera, med den lokale service hos Elma instruments i Danmark, hvor vi altid har de rigtige reservedele og ombytnings kamerahoveder, er du sikret et inspektionsudstyr som altid virker optimalt, klar til at inspicere og dokumentere den usynlige del af vores infrastruktur.

 Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109