23948sdkhjf

Lemvigh-Müller vil styrke forretningsudvikling på el-området

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Martin Heimann vender tilbage til Lemvigh-Müller for at blive nøglespiller i udviklingen af forretningsområdet Elinstallation.

Martin Heimann er ansat som Head of Sales Development, Elinstallation, hos Lemvigh-Müller. I den nyoprettede stilling skal Martin Heimann udvikle stål- og teknikgrossistens salgsorganisation målrettet elinstallationsbranchen yderligere. Han skal blandt andet arbejde med kundesegmentering og understøtte det eksterne salg.

Vil styrke salgsorganisation
Det er en hastig udvikling på markedet for elmateriel, der nu får Lemvigh-Müller til at styrke sin salgsorganisation, fortæller Michael Schmidt, salgsdirektør i forretningsområdet Elinstallation.

”Ikke mindst den grønne omstilling er med til at sætte fart på udviklingen og segmentere markedet. Ved at udvikle vores organisation nu, sikrer vi, at den også i fremtiden vil være klar til at imødekomme stigende forventninger fra en stadig mere fragmenteret elsektor. Martin Heimann kender Lemvigh-Müllers organisation, men har også hentet værdifuld erfaring udefra. Hans stærke elfaglige baggrund, dybe branchekendskab og kommercielle tæft gør ham ideel i den meget centrale rolle, han nu indtager,” siger Michael Schmidt.

Autoriseret elinstallatør
Martin Heimann er uddannet autoriseret elinstallatør fra Maskinmesterskolen København. Han har tidligere arbejdet som forretningsudvikler og produktspecialist inden for blandt andet klima- og energiteknologi hos Lemvigh-Müller. Senest kommer han fra den danske del af den internationale energiteknologikoncern Eaton. Her arbejdede han som Inside Sales Manager med ansvar for internt salg og forretningsudvikling.

Tidligere har Martin Heimann drevet selvstændig el-installationsvirksomhed, blandt andet med projektledelse i forbindelse med renovering af historiske bygninger.

Vil sætte viden og erfaring i spil
Han ser frem til at sætte sin omfattende elfaglige viden og erfaring i spil i sin nye stilling.

”Lemvigh-Müller har ambitiøse visioner for sin forretningsudvikling i en konkurrencepræget sektor, hvor også den teknologiske udvikling går stærkt. De visioner vil jeg meget gerne være med til at føre ud i livet,” siger Martin Heimann.   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.078