23948sdkhjf

Kugleledsafdækning til DSB leveret af Gravlund

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi i samarbejde med DSB forlænger levetiden på kostbare kugleled til S-togsflåden

Gravlund Industrigummi udvikler løbende tekniske gummiløsninger til S-togsflåden i samarbejde med DSB. En del af udviklingsarbejdet omfatter videreudvikling af eksisterende løsninger.

En af disse større løsninger er afdækning af kostbare kugleledsforbindelser mellem togvognene. Denne løsning er først udviklet som prototype, der er blevet testkørt og siden sat i produktion hos Gravlund Industrigummi for hele S-togsflåden. Afdækningerne leveres i brandhæmmende EPDM gummi i henhold til EN45545, har harmonikaform for at sikre fleksibilitet under kørsel og leveres med påmonterede metaldele, så afdækningen leveres klar til at blive påmonteret kugleleddet.

Ved at videreudvikle på eksisterende komponenter opnår DSB besparelser og længere levetid for kostbare komponenter.

Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan Gravlund Industrigummi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Ring til os og få mere information på telefon 44669830 eller skriv til os på info@gravlund.dk. Vi åbner også gerne dørene for et besøg på vores virksomhed, se invitation på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA

                                                                                                       


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.079