23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En understregelse af nultollerance på korruption

Danoffice IT kan nu dokumentere virksomhedens indsats med et ISO 37001:2016 certifikat overrakt af Bureau Veritas Certification.

”Siden grundlæggelsen af Danoffice IT, har det altid været i vores DNA at tage stor afstand til og ikke at deltage i enhver form for svig eller korruption,” fortæller Lars Baun, CEO og Morten Pihl, Head of ESG, Danoffice IT og fortsætter:

”Som understregelse af vores stærke forretnings- skik og etik, har vi opnået ISO 37001:2016 i bekæmpelse af bestikkelse.”

I samarbejde med Bureau Veritas Certification er certificeringsprocessen afsluttet, og certifikatet er overdraget ved en certificeringsceremoni på Danoffice IT’s hovedkontor.

”Vi har oplevet, at anti-korruption ligger dybt i Danoffice IT’s DNA, og der har været et stort engagement i hele organisationen.

Vi har talt med en lang række medarbejdere fra salg i Danmark, USA og Schweiz, finansafdeling, indkøb, logistik og lager, og overalt har håndteringen af risici forbundet med korruption været velforankret.

Vi ønsker Danoffice IT tillykke med det velfortjente ISO 37001-certifikat,” sagde Jørn Jensen, Brand & Business Developer, Bureau Veritas Certification, i forbindelse med certifikatoverrækkelsen.

”Vi er glade for kontinuerligt at støtte vores partnere med de bedste standarder i markedet for god forretnings- skik og etik,” afslutter Lars Baun, CEO og Morten Pihl, Head of ESG, Danoffice IT.

Hvad er ISO 37001?

ISO 37001 er et ledelsessystem, der er designet til at hjælpe virksomheder med at implementere foranstaltninger til bekæmpelse af bestikkelse. Med ISO 37001 standarden vil I ikke kun være i stand til at forhindre, men I vil være på forkant ift. at opdage og reagere hurtigere på bestikkelse, samt overholde lovgivningen.

Læs mere om ISO 37001...

Billedtekst:

Danoffice IT er blevet tildelt ISO 37001-certifikatet i bekæmpelse af bestikkelse, og det blev overrakt af Jørn Jensen, Brand & Business Developer, Bureau Veritas Certification (højre), til (fra venstre) Morten Pihl, Head of ESG & E-commerce, Allan Malmos Jeppesen, Chief Finance Officer, og Lars Baun Jensen, Chief Executive Officer, Danoffice IT, til en certifikation-ceremoni på Danoffice IT’s hovedkontor.

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047