23948sdkhjf

Ny lamelvakuumpumpe med trykregulering - industri 4.0 ready

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Kom til årets Foodtech messe og besøg Buschs vakuumeksperter i hal L på stand L9256.

Foodtech messen viser
Busch Vacuum Solutions
den nye R5 PLUS, en banebrydende
vakuumpumpe til pakning af fødevare.
Den kan køre både med trykregulering
eller konstant hastighed,
hvilket gør den usædvanlig energieffektiv.

R5 PLUS kan bruges enten
som den eneste vakuumpumpe i en pakkemaskine eller som et vakuummodul i en central vakuumforsyning, og sørger for, at en specifik pumpehastighed holdes. Den kan også nøjagtigt opretholde det krævede vakuumniveau, uanset hvordan pakkevolumen ændres. Takket være dens frekvensomformere dækker vakuumpumpen et pumpehastighedsområde fra 440 til 760 kubikmeter per time og når et ultimativt tryk på 0,1 millibar. Fjernstyring af vakuumpumpen via en computer er mulig.
Buschs nye vakuumpumpe er således klar til Industri 4.0.

Med sin intuitiv menu struktur, kan R5 PLUS indstilles til at køre i 2 tilstande, konstant hastighed eller hastighedskontrol. Pakketypen, afgøre hvilken tilstand som er mest optimal.
Den bedst egnede driftsform afhænger af pakketypen. Hvis man f.eks. pakker mindre enheder ved høje cyklustider med kun få sekunder mellem evakueringscyklusserne, er det fornuftigt at lade vakuumpumpen køre. Ved at justere hastigheden direkte på skærmen kan den tilpasses den aktuelle efterspørgsel uden at have en negativ indvirkning på emballagens kvalitet.

Hastighedskontrol er den optimale tilstand, hvis man arbejder med lange pakkecyklusser eller bruger vakuumpumpen i en central forsyning.
Her fastholder vakuumpumpen det ønskede vakuumniveau, og sænker automatisk hastigheden, indtil det er nødvendigt at øge hastigheden igen.
I tilfælde af langvarige pauser kan vakuumpumpen også tænde og slukke automatisk takket være Ecomode.

En standard indbygget PLC registrerer og gemmer alle driftsdata permanent. Dette muliggør ikke kun komplet, uafbrudt dataregistrering, men også advarsels- og alarmfunktioner.
Operatøren kan selv bestemme hvornår disse advarsler og alarmer skal vises, og/eller udløse en handling, gennem menuen på R5 PLUS vakuumpumpen.
Alle data, der registreres af PLC’en, kan overføres til andre PLC'er, computere eller SMS-styreenheder i enten analog eller digital form, hvilket betyder, at R 5 PLUS lamelvakuumpumpe har fuld tilsluttet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Send til en kollega

0.094