23948sdkhjf

Få adgang til spændende lydbøger til din næste søfartsrejse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Står du i din nærmeste fremtid overfor en større sejlads, eller mangler du blot en lille hobbybeskæftigelse at fordrive tiden til søs med?

Uanset hvad så åbner lydbøger op for et helt nyt univers, hvor du kan stifte bekendtskab med mange forskellige genrer - og komme igennem dine yndlingsbøger på en helt ny måde.

Hos allelydbogapps.dk kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over de tilgængelige apps, der lige nu er at finde på markedet for lydbøger. Her finder du bl.a. også Nextory, der er en perfekt løsning for dig, der ønsker at komme godt i gang med lydbøger.

Hvad er Nextory?
Nextory er en lydbogstjeneste, der blev stiftet tilbage i 2013, og som har en lang række forskellige lydbøger tilgængelige for sine forbrugere. Tjenesten er oprindeligt grundlagt i Sverige men har i dag udbredt deres ydelser til kunder rundt i hele Danmark, så du på lige fod med alle andre danskere kan lytte til de bøger, du har lyst til.

I dag kan du faktisk tegne et abonnement hos Nextory og mange andre lignende lydbogstjenester, hvor du kan prøve appen af i 30 dage og finde ud af, om det er noget for dig. På den måde kan du lære appen at kende og blive klogere på, hvilke lydbøger der er tilgængelige for dig.

Vælg imellem mange forskellige genrer
Med en lydbogstjeneste der fungerer via en app, kan du med få klik få adgang til et kæmpe digitalt bibliotek, hvor der er frit valg på alle hylder, når det kommer til genre. Du kan bl.a. vælge at sætte din læselid til:

• Blodige krimier
• Uhyggelige gysere
• Livstilsbøger
• Biografier
• Faglitteratur
• Og meget andet!

En af de store fordele ved lydbøger er, at det digitale univers har uendelige rammer for, hvilke bøger du har mulighed for at læse. Du kan altså nemt tage hele dit virtuelle bibliotek med dig på sejltur og derfor ikke være bundet til udelukkende at læse den ene bog, du har medbragt på turen.

Med så brede rammer er der derfor lagt op til, at du som forbruger får mulighed for at eksperimentere imellem forskellige genre og måske lægge øre til en bog, som du ved første øjekast aldrig var faldet over.

Du kan derfor snart læne dig tilbage i din hængekøje og nyde din kommende sejlads i mange timers hyggeligt og underholdende selskab fra dine lydbøger.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078