23948sdkhjf

Busch Vacuum Solutions æret som verdensmarkedsleder 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Busch Vakuumteknik A/S

Det tyske magasin WirtschaftsWoche (Økonomisk Uge) har tildelt Busch Vacuum Solutions titlen som verdensmarkedsleder 2020.

 Tysklands førende forretningsmagasin tildeler sammen med University of St. Gallen prisen til virksomheder, der skiller sig ud i deres branche ved at skabe trendsættende teknologier samt innovative produkter og tjenester. Busch fik tildelt titlen Verdensmarkedsleder for sin stærke position som producent af vakuumpumper og systemer til fødevareindustrien. 

De eftertragtede rangeringer af topvirksomheder tildeles efter en streng procedure udviklet af University of St. Gallen. Det opstille flere krav som virksomhederne skal imødekomme, blandt andet skal selskabers årlige omsætning være mindst 50 millioner euro, men halvdelen af den skal også opnås udenfor Tyskland, og på mindst tre kontinenter.
Busch Vacuum Solutions er en international koncern med 3.500 ansatte og i alt 63 selskaber i 43 lande over hele verden. Busch opfylder derfor de strenge kriterier for at blive valgt som verdensmarkedsleder. Busch koncernens internationale udvidelse begyndte allerede i 1971 med grundlæggelsen af et selskab i England, inden oprettelsen af et selskab i Danmark, som blot det andet land, udenfor Tyskland. Den første produktionsfabrik, der blev oprettet uden for Tyskland, åbnede i 1979 i USA. Foruden hovedfabrikken i Maulburg på den sydlige grænse af Tyskland og anlægget i USA driver Busch i dag også sine egne fabrikker i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet og Korea.

Busch Vacuum Solutions blev grundlagt i 1963 af Dr.-Ing. Karl Busch og hans kone Ayhan Busch.
Sammen med deres tre børn Ayla, Sami og Kaya, har de bygget Busch koncernen op til det den er i dag. I dag er virksomhedens ledelse helt i hænderne på Busch-familien.

I 1963 udviklede Karl Busch HUCKEPACK, som var den første vakuumpumpe, der blev brugt til vakuum pakning af fødevarer. Med opfølgningsproduktet, R5 den oliesmurte lamelvakuumpumpe, revolutionerede han fødevarepakningen.

Busch er nu blevet tildelt titlen World Market Leader 2020 af WirtschaftsWoche inden for fødevareemballage - det segment, hvor det hele startede for mere end 50 år siden. Den omfattende produktportefølje af Busch omfatter i øjeblikket løsninger til vakuum- og overtryk applikationer i alle brancher, herunder kemisk-, træ-, medicinal-, plast- samt naturligvis fødevareindustrien.

Besøg årets Foodtech og hør mere om vakuum fra de nykåret verdensmarkedsleder Busch Vacuum Solution - Find Busch Vakuumteknik på Stand L9256 i Hal L. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Busch Vakuumteknik A/S

Parallelvej 11
8680 Ry
Danmark
Busch Vakuumteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078