23948sdkhjf

Bawat ansætter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

Det danske firma Bawat, der er specialister i grøn ballastvandsrensning, har vokseværk.

Det 100% danskejede selskab Bawat har udviklet et unikt ballastvandsrensesystem, hvis teknologi bygger på pasteurisering. Selskabet har inden for kort tid opnået både IMO og USCG godkendelse og der er stor interesse for konceptet world-wide.

Derfor vokser Bawat.

Bawat har lige nu tre stillinger slået op:

Area Sales Manager

Internal Sales

Technical and Sales Support

Bawats samarbejdspartner MARPRO assisterer med rekrutteringerne og Managing Director Jakob le Fevre fra MARPRO fortæller "Der er stor interesse for stillingerne hos Bawat. Det er ikke hver dag vi ser et 100% professionelt dansk start-up koncept, der bygger på sunde principper om cirkulær økonomi og sustainability. Vi mærker at disse parametre betyder mere og mere for de kandidater vi har i proces og mht. Bawat har det gjort vores arbejde nemmere - da det er muligt at tiltrække de bedste kandidater med hver deres ekspertise og erfaring".

Bawat systemet har en lang række fordele frem for de traditionelle teknologier, der bygger på UV eller kemikalier. Jakob le Fevre uddyber "Først og fremmest er Bawat´s system energineutralt, da det udnytter overskudsvarmen fra hovedmotoren. Men ud over dette, er det også et one pass system, hvilket gør ballastvandsoperationen lettere. Der er ingen forbrugsvarer, så som UV rør og kemikalier og ingen fine filtre der skal renses eller backflushes. Det er et meget enkelt system, der er opbygget af kendte marinekomponenter som kan serviceres af enhver maskinmester."

Ud over systemet der er designet til installation på skibe, har Bawat endvidere udviklet et containerbaseret system, som der er et stort potentiale for world-wide, i b.la. offshore industrien og i havne. 

Bawat har nu 14 medarbejdere på kontoret i DTU Science Park i Hørsholm, 2 lokale kontorer i udlandet, samt en antal salgsagenter globalt. 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Send til en kollega

0.093