23948sdkhjf

Omkostningseffektive plast omløbere i Hygiejne Design.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

-ESCHA

Fødevareindustrien stiller høje krav til hygiejne og processikkerhed. Krav som alle kan overføres direkte til stik og kabler. For at kunne modstå aggressiv rengøring og rengøringsmidler bruges ofte specialplast eller V4A rustfrit stål. ESCHA lancerer nu helt nye varianter indenfor sit M12 connectivity sortiment til føde- og drikkevareindustrien. De nye stik går væk fra omløbere i rustfrit stål og er i stedet udstyret med omkostningseffektive plast omløbere i Hygiejne Design.

Det Hygiejniske Design forhindrer dannelse af lommer med snavs og bakterierester. Derfor kan stik med plast omløbere bruges i produktkontaktzonen. De nye plast omløbere udviklet af ESCHA er ekstremt robuste og kan strammes både manuelt eller med momentnøgle. Derefter opfylder de beskyttelsesstandarderne i henhold til IP67, IP68 og IP69. På grund af deres unikke plastblanding er de resistente over for Ecolab-rengøringsmidler og kan bruges i et temperaturområde fra -40 ° C til + 105 ° C.

De nye omløbere fås til M12-stik i tre-, fire- eller fempolet version. Tre kabelkvaliteter kan kombineres med han- og hunstik i lige eller vinklet hus.

Kontak os for yderligere information
Hans Følsgaard A/S
Tlf: 43 20 86 00

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.11