23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på hygiejnen - nemt og bekvemt

Vi har via vores forhandler af medicin fået mulighed for at tilbyde en ny hygiejnestander, som kan være med til at løfte sikkerheden - både ombord og i land.

På grund af smittefare og det øgede fokus, der er på sygdom og smittefare lige nu, er det helt afgørende, at desinfektionsmidler og værnemidler er nemt tilgængelige for både medarbejdere og samarbejdspartnere.

Den nye hygiejnestander kan indrettes med spritdispenser og tilhørende drypbakke, handsker, mundbind, papirhåndklæde-dispenser og affaldsspand. De forskellige elementer kan indstilles i højden.

Hygiejnestanderen giver tryghed og sikkerhed for, at sprit, handsker og andre værnemidler kan tilgås nemt og uden risiko for at kompromittere sikkerheden for andre.

Hygiejnestanderen kan monteres på de fleste flader. Det er også muligt at flytte den, hvis hverdagen og rutinerne ændrer sig i din virksomhed.


Hvis du vil vide mere om hygiejnestanderen eller vores øvrige produkter til højnelse af sikkerheden ombord, er du velkommen til at sende os en mail med dit spørgsmål. Vi svarer inden for et døgn.

Læs mere om os på vores hjemmeside: www.seacat-schmeding.com

SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26751446
P nummer: 1009280371

Kontaktperson

SML

Send til en kollega

0.063