23948sdkhjf

Kom med til virtuel åbning af Hygiejnisk Design Center

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

På den virtuelle tur vil du bl..a. få en detaljeret gennemgang af laboratoriet og de praktiske procedurer for EHEDG CIP-testen. Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Vores testcenter for hygiejnisk design er for nylig blevet EHEDG-akkrediteret, derfor vil vi gerne invitere kunder, samarbejdspartnere og venner af Dansk Center for Hygienisk Design til at deltage i åbningen af laboratoriet.

Modtagelse af EHEDG- og DANAK-akkrediteringerne sætter prikken over i’et for det hårde arbejde, der i foråret blev lagt for at etablere en testfacilitet hos FORCE Technology i Brøndby. Testfaciliteten er en moderne og omfattende enhed, der er opbygget med det specifikke formål at lave EHEDG-test.

Onlineåbning med en detaljeret gennemgang
Selvom vi gerne ville være vært for åbningen som en traditionel offline begivenhed og mødes fysisk i Brøndby, har vi besluttet at være vært for en virtuel åbning i stedet. På denne måde er vi i tråd med forholdsregler vedrørende COVID-19 og har fordelen ved at kunne byde dem, der ikke er placeret tæt på København i Danmark, velkommen til arrangementet.

Fokus vil dog forblive intakt, da vi vil give dig en detaljeret gennemgang af laboratoriet samt forklare de praktiske procedurer for EHEDG CIP-testen, der leverer EHEDG-certificeringsordninger og selve certificeringsprocessen. EHEDG AEO Alan Friis vil gennemføre 'turen' og også besvare spørgsmål undervejs.

Tilmelding og detaljer
Tilmeldning er nødvendig og skal ske via vores hjemmeside.
Hvornår: 24. juni 2020
Tid: 16:00-17:00 (CEST)
Hvor: Online - Microsoft Teams (link sendes en dag i forvejen)

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Billeder & videoer

EHEDG logo.

Send til en kollega

0.079