23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom med til virtuel åbning af Hygiejnisk Design Center

På den virtuelle tur vil du bl..a. få en detaljeret gennemgang af laboratoriet og de praktiske procedurer for EHEDG CIP-testen. Det vil også være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Vores testcenter for hygiejnisk design er for nylig blevet EHEDG-akkrediteret, derfor vil vi gerne invitere kunder, samarbejdspartnere og venner af Dansk Center for Hygienisk Design til at deltage i åbningen af laboratoriet.

Modtagelse af EHEDG- og DANAK-akkrediteringerne sætter prikken over i’et for det hårde arbejde, der i foråret blev lagt for at etablere en testfacilitet hos FORCE Technology i Brøndby. Testfaciliteten er en moderne og omfattende enhed, der er opbygget med det specifikke formål at lave EHEDG-test.

Onlineåbning med en detaljeret gennemgang
Selvom vi gerne ville være vært for åbningen som en traditionel offline begivenhed og mødes fysisk i Brøndby, har vi besluttet at være vært for en virtuel åbning i stedet. På denne måde er vi i tråd med forholdsregler vedrørende COVID-19 og har fordelen ved at kunne byde dem, der ikke er placeret tæt på København i Danmark, velkommen til arrangementet.

Fokus vil dog forblive intakt, da vi vil give dig en detaljeret gennemgang af laboratoriet samt forklare de praktiske procedurer for EHEDG CIP-testen, der leverer EHEDG-certificeringsordninger og selve certificeringsprocessen. EHEDG AEO Alan Friis vil gennemføre 'turen' og også besvare spørgsmål undervejs.

Tilmelding og detaljer
Tilmeldning er nødvendig og skal ske via vores hjemmeside.
Hvornår: 24. juni 2020
Tid: 16:00-17:00 (CEST)
Hvor: Online - Microsoft Teams (link sendes en dag i forvejen)

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NR
Nicklas Rasmussen
nir@force.dk

Send til en kollega

0.079