23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RepComp udvider produktudvalget

RepComp styrker produktudvalget via distributionsaftale med kinesiske Yingjial Electrical Co., Ltd.,

RepComp har indgået distributionsaftale med kinesiske Yingjial Electrical Co., Ltd., der blev etableret i 1996.

Yingjiao er specialiseret indenfor design og udvikling af alle former for lavspændingsadaptere.  De vigtigste produkter er switching & lineære adaptere, ladere, transformere, LED-drivere, LED-belysning samt tilpassede power løsninger, til et bredt udvalg af applikationer indenfor bl.a. telekommunikation, IT-udstyr, forbruger elektronik, CCTV-sikkerhed, smart mobile devices, maskiner og LED-lys.

Virksomheden har egne højfrekvenstransformator- og SMT-værksteder samt 20 produktionslinjer, og har solgt over 600 millioner strømforsyninger i løbet af de seneste år. 

Fabrikken er dedikeret til gennemført kvalitetsstyring, hvorfor derating, pålidelighedsanalytiske tests samt MTBF beregninger er integrerede dele af udvikling og produktion.   Desuden er man ISO9001:2008 godkendt, for at sikre en konsistent høj produktionskvalitet af virksomhedens produkter.

Yingjiaos produkter overholder RoHS, PAHS, REACH, WEEE-standarden og når CEC, ErP og DoE level VI.  Alle produkter har CE- og EMC-godkendelser, og derudover har man UL, cUL, FCC, C-tick, TUV-GS, CB, CCC, CSA, PSE og SAA sikkerhedscertifikater.

Det nye samarbejde med Yingjiao Electrical styrker bl.a. RepComps muligheder for at tilbyde medicoløsninger og ODM/OEM-service til sine kunder. 

For yderligere information omkring Yingjiao Electrical og deres produkter, kontakt RepComp.

 

RepComp ApS
Skovfryd 18
2800 Kongens Lyngby
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35840168
P nummer: 1019332221

Kontaktperson

CG
Christian Girbo-Sørensen
Direktør
+45 70267420 cgs@repcomp.dk

Send til en kollega

0.046