23948sdkhjf

RepComp udvider produktudvalget

| Medlemsnyhed | Indrykket af RepComp ApS

RepComp styrker produktudvalget via distributionsaftale med kinesiske Yingjial Electrical Co., Ltd.,

RepComp har indgået distributionsaftale med kinesiske Yingjial Electrical Co., Ltd., der blev etableret i 1996.

Yingjiao er specialiseret indenfor design og udvikling af alle former for lavspændingsadaptere.  De vigtigste produkter er switching & lineære adaptere, ladere, transformere, LED-drivere, LED-belysning samt tilpassede power løsninger, til et bredt udvalg af applikationer indenfor bl.a. telekommunikation, IT-udstyr, forbruger elektronik, CCTV-sikkerhed, smart mobile devices, maskiner og LED-lys.

Virksomheden har egne højfrekvenstransformator- og SMT-værksteder samt 20 produktionslinjer, og har solgt over 600 millioner strømforsyninger i løbet af de seneste år. 

Fabrikken er dedikeret til gennemført kvalitetsstyring, hvorfor derating, pålidelighedsanalytiske tests samt MTBF beregninger er integrerede dele af udvikling og produktion.   Desuden er man ISO9001:2008 godkendt, for at sikre en konsistent høj produktionskvalitet af virksomhedens produkter.

Yingjiaos produkter overholder RoHS, PAHS, REACH, WEEE-standarden og når CEC, ErP og DoE level VI.  Alle produkter har CE- og EMC-godkendelser, og derudover har man UL, cUL, FCC, C-tick, TUV-GS, CB, CCC, CSA, PSE og SAA sikkerhedscertifikater.

Det nye samarbejde med Yingjiao Electrical styrker bl.a. RepComps muligheder for at tilbyde medicoløsninger og ODM/OEM-service til sine kunder. 

For yderligere information omkring Yingjiao Electrical og deres produkter, kontakt RepComp.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RepComp ApS

Skovfryd 18
2800 Kongens Lyngby
Danmark
RepComp ApS

Send til en kollega

0.078