23948sdkhjf

Dialogspil mod chikane og mobning i søfart

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEA HEALTH & WELFARE

For at forebygge og gøre op med chikane og mobning på skibe i den danske handelsflåde, har SEA HEALTH & WELFARE udviklet et dialogspil, der opfordrer deltagerne til at italesætte grænser og sund kultur på arbejdspladsen.

"Du grinede af kollegaens sjofle vittighed, selvom du egentlig følte, at den var ret upassende.
En nyansat kollega blev overfuset af en leder foran alle de andre besætningsmedlemmer, og nu sidder han altid alene i messen under måltiderne."

Kender du det, når man ikke lige fik sagt fra på det rette tidspunkt, og nu er krænkende handlinger gået hen og blevet ’normal’ opførsel på skibet?

For at forebygge og gøre op med chikane og mobning på skibe i den danske handelsflåde, har SEA HEALTH & WELFARE udviklet et dialogspil, der opfordrer deltagerne til at italesætte grænser og sund kultur på arbejdspladsen. Ved at snakke om og sætte fokus på chikane og mobning, er I allerede godt i gang med at forebygge, at det finder sted.

Download dialogspillet gratis her www.shw.dk/dialogspil

 

Dialogspillet er udarbejdet med inspiration fra: Branchefællesskaberne for arbejdsmiljø i samarbejde med arbejdsmiljørådet og Arbejdstilsynet, ’Hvor går grænsen?, København 2019


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEA HEALTH & WELFARE

Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Danmark
SEA HEALTH & WELFARE

Send til en kollega

0.078