23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GTS-institutternes teknologiske infrastruktur

På hjemmesiden teknologiskinfrastruktur.dk finder du beskrivelser af mange af de test- og udviklingsfaciliteter, som GTS-institutterne stiller til rådighed for dansk erhvervsliv på kommercielle vilkår.

Ud af de mere end 130 faciliteter, der ind til videre er beskrevet på hjemmesiden, er der mange som bidrager til udviklingen af grønne løsninger.

På hjemmesiden kan du blandt andet læse om laboratoriet for brændselscelleteknologi, der arbejder med at udvikle og implementere brændselsceller med målet om at gøre dem så energieffektive som muligt. Udviklingen af brændselscellerne er baseret på mikro- og nanoteknologi og skal fx bruges i droner eller høreapparater.

Du kan også læse om faciliteter til opformering af alger, hvor Teknologisk Institut tilbyder en række forskellige redskaber inden for kommerciel algeproduktion og bioremediering. Mikroalger har en lang række positive grønne egenskaber og kan fx være en fornybar kilde til biofuels og biomasse.

GTS-institutterne stiller de mange forskellige test- og udviklingsfaciliteter til rådighed på kommercielle vilkår for at understøtte innovation i dansk erhvervsliv og give virksomheder gode muligheder for at være på forkant af teknologiudviklingen.

Du kan læse mere om de mange forskellige faciliter, som GTS-institutterne har opbygget, på www.teknologiskinfrastruktur.dk.

Foto: Teknologisk Institut

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.048