23948sdkhjf

Centrifugalpumper finder du hos Copenhagen Pump

| Medlemsnyhed | Indrykket af Copenhagen Pump

I vores store sortiment af centrifugalpumper finder man bl.a. GREEN PUMPS (tidligere Caster pumps) som ex. producerer magnetkoblede pumper i rustfrit stål og kunststof

Denne pumpe model er bl.a. kendetegnet ved at være en magnetkoblet pumpe som er akseltætningsløs og dermed emissionsfri. Pumperne lever op til kravene i En 1990 EPA Clean air direktivet. Den magnetkoblede pumpeløsning er en billig måde, at komme omkring komplicerede akseltætningsløsninger, typisk i forbindelse med farlige væsker.

Green Pump GPTA er en maskinbearbejdet centrifugalpumpe i rustfrit stål. GPTA er en turbinepumpe også kaldet sidekanalhjulspumpe. Pumpeprincippet høre til centrifugalpumpekategorien, men tåler modsat traditionelle centrifugalpumper at arbejde med et højt indhold af gas, typisk op til 20%. Pumpekarakteristiken giver et relativt højt tryk, ved et relativt lavt flow (se brochure). Disse egenskaber gør pumpen til et attraktivt valg til pumpning af små gassende flowmængder fra 100 l/h-3.000 l/h med tryk helt op til 5-7 bar.

Kontakt os for mere info og rådgivning!

Medlemsnyhed

Indrykket af
Copenhagen Pump

Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Danmark

Send til en kollega

0.094