23948sdkhjf

Smart Termisk lommekamera FLIR C5 med Wi-Fi og gratis Cloud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

FLIR C5 fra Elma Instruments er et nyt smart og super kompakt termisk kamera i lommestørrelse - kameraet er en stor opdatering af bestselleren FLIR C3.

Nyt lækkert lommekamera
FLIR C5 fra Elma Instruments er et nyt smart og super kompakt termisk kamera i lommestørrelse - kameraet er en stor opdatering af bestselleren FLIR C3. FLIR C5 har nu en 160x120 pixel termisk detektor indbygget, hvilket er 4 gange så mange pixel som forgængeren. Det visuelle kamera er nu 5MP i forhold til 0,3MP, så også her er der en tydelig forbedring af billedkvaliteten. Touch-skærmen er blevet 36% større, og du kan nu tilføje noter til billedet, som du nemt skriver ind via touch-tastatur i kameraet (som på en mobiltelefon).

Gratis FLIR Cloud-løsning
Når du køber FLIR C5, får du samtidig adgang til FLIR’s nye gratis Cloud-løsning FLIR Ignite. Kameraet har indbygget hukommelse til ca. 5000 billeder, men opretter du en GRATIS 1GB FLIR Cloud konto, kan C5 automatisk overføre billederne hertil via indbygget Wi-Fi i kameraet. Dette giver dig mulighed for at ordne billederne i mapper og dele dem med dine kunder/kontakter - samtidig er løsningen en sikker backup af dine billeder. Billederne i FLIR Cloud kan du tilgå fra alle dine enheder, uanset hvor du befinder dig – det kræver kun, at du har adgang til et Wi-Fi net-værk.

Peg-og-skyd
Peg-og-skyd er grundideen i FLIR C5 - kameraet er helt fuldautomatisk, og der er ingen vanskelige indstillinger. Du peger kameraet mod objektet, trykker på udløseren og billederne gemmes i hukommelsen i JPEG-format. Filen indeholder alle temperaturdata for efterfølgende analysering i den gratis FLIR Tools Mobile analyse/rapport soft-ware, som selvfølgelig er på dansk. På PC kan du analysere billeder og generere rapporter med programmerne FLIR Tools eller FLIR Thermal Studio.

Super brugbart værktøj
FLIR C5 er velegnet til håndværkeren, installatøren og teknikeren, der ønsker at bruge termografi i forbindelse med installation, reparation og fejlsøgning på f.eks. varmeanlæg, el-tavler, gulvvarme, tjek af isolering, kuldebroer og andre temperatur relaterede problemer. Kameraet leveres klar til brug med indbygget opladeligt batteri, hånd-ledsrem, USB ladekabel, blød taske og manual.


Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Send til en kollega

0.095