23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Konfiguration og dokumentation i 'skyen'

Nye cloud-baserede software løsninger gør det lettere at samarbejde om projekter hvor målepunkter skal konfigureres og dokumenteres.

At få konfigureret det korrekte måleinstrument til den aktuelle opgave kan være en lidt omstændelig procedure, da mange optioner og kombinationsmuligheder, for de enkelte instrumenttyper, gør at den produktkode som identificerer måleinstrumentet kan blive endog meget lang. For udefrakommende kan det virke noget ”kryptisk” - og en smule unødvendigt – at en simpel trykmåler skal have en varekode på 10…12 karakterer. Koden benyttes dog til at identificere produktet og indeholder alle informationer om materialer, tilslutninger etc.

I dag findes der mange forskellige software værktøjer, udviklet af forskellige leverandører, der kan hjælpe til med at definere og konfigurere instrumenter fra netop din foretrukne leverandør.

Honeywell løfter nu deres værktøj op i skyen – og med den nye cloud baserede software, ”Application and Validation Tool” (AVT), får brugeren nu mulighed for at dele konfigurationer med andre (f.eks. i en projektgruppe), få instrumenterne indstillet på fabrikken efter kundespecifikke ønsker, og, ikke mindst, så klargøres slutdokumentationen i form af datablade med alle – for instrument og proces – relevante data angivet.

Læs hele artiklen 'Konfiguration og dokumentation i 'skyen' skrevet af Morten B. Jensen, Product Manager - Instrumenter hos KLINGER Danmark

KLINGER Danmark A/S
Nyager 12
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55793913
P nummer: 1003110890

Kontaktperson

MBJ
Morten B. Jensen
Product Manager instruments
+45 43 66 58 04 moj@klinger.dk

Send til en kollega

0.047