23948sdkhjf

Hein & Sønner A/S investerer i ny Kitagawa Brille

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hein & Sønner A/S

Investeringen i Kitagawa FRUN 4 SP2 brillen til Mazak Integrex E650H 920x4000 mm. gør at Hein & Sønner kan tilbyde drejede og fræste lange emner i mindre diametre på deres Integrex

Hein & Sønner har lige modtaget deres nye brille fra Kitagawa, Toolpart. 

Med denne brille kan vi bearbejde emner i mindre størrelser. Vores eksisterende brille på maskinen kan tage fra 210mm - 510 mm, Nu kan vi med den nye investering bearbejde helt ned til Ø30 mm emner på vores Mazak Integrex E650 der er også kan bearbejde 4000 mm lange emner. Dette gør at vi bliver mere fleksible, og kan hjælpe vores kunder med emner der er længere og mindre i diameter end vi før har kunnet.  

Vi har investeret i denne brille, da vi har haft en del efterspørgsler, hvor der har været brug for mindre diametre end de Ø210mm. Vi som tidligere minimum har kunnet bearbejde, uden falsk brillested.  Her kan vi nu langt hurtigere omstille maskinen til de mindre emner, og uden at skulle fremstille ekstra tilbehør. 

Nu har vi så en utroligt fleksibel maskine, hvor vi har stor diameter, langt bearbejdningsområde. På billedet kan i se vores store udborestang der er monteret med automatisk værktøjsskifte, og har størrelsen Ø120 x 1000 mm. Denne gør også at vi kan arbejde dybt i huller, hvor det er svært at komme ind.

Hvis i skulle have brug for hjælp til bearbejdning af denne type emner, eller meíndre emner, er i velkomen til at kontakte Martin Stapelfeld på ms@hein-sonner.dk for yderligere information eller tilbud. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hein & Sønner A/S

Lollandsvej 2
8940 Randers SV
Danmark
Hein & Sønner A/S

Send til en kollega

0.094