23948sdkhjf

Standesign skaber værdi for virksomheder under krisen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Standesign A/S har i mange år udviklet og designet flotte messestande, og gjort det nemt for virksomheder at deltage på messer overalt i verden. Nu har Coronavirus midlertidigt sat messeaktiviteterne på standby.

Giver tryghed og øger produktiviteten

”Vi har meget hurtigt måtte omstille os, og hvor vi før arbejdede med at samle mennesker, hjælper vi nu virksomheder med at holde folk adskilt, så deres ansatte trygt kan møde på kontoret igen, og produktionslinjer kan opretholdes”  

Virksomhedens løsninger indenfor midlertidige vægge kan tilpasses individuelt efter behov, og til en meget konkurrencedygtig pris. Det fleksible byggesystem i aluminium lever op til kravene for midlertidigt byggeri, og kan samles i 45 graders vinkel for ekstra pladsbesparende løsninger. Med mulighed for at kombinere de hvide vægpaneler med paneler i gennemsigtig akryl, eventuelt med matte effekter, eller paneler med kundens egen grafik, findes løsninger som modsvarer de fleste behov: 

-        Afskærmning og opdeling af kontorer

-        Afskærmning ved produktionslinjer

-        Stationer for aflevering og afhentning af pakker

-        Ensretning af gangtrafik

-        Reception, kantine, omklædningsfaciliteter

Standesign A/S leverer desuden folieprint til eksempelvis afstandsmarkering, eller ”nudging” som skal lede medarbejdere og kunder til bestemte handlinger eller adfærd.

”Vi kan montere i morgen”

 ”Årsagen til, at vi har kunne reagere så hurtigt på forespørgsler om Corona-afskærmning er at vi allerede har byggesystemet på lager i Nyborg, og kan også tilskrives vores erfarne og kompetente håndværkere. De er klar til at montere i morgen, og er vant til at løse alle former for udfordringer, og tilpasse løsningerne til forholdene på stedet, når de bygger stande overalt i verden”

Enkle justeringer kan gøre en forskel

Med enkle justeringer og alternative møbelopstillinger, kan man også mindske smitterisiko. For eksempel kan der anvendes ståborde i stedet for siddeborde eller man kan flytte aktiviteter udendørs og derved fastholde daglige koordineringsmøder eller det det sociale liv i forbindelse med frokostpausen, som er en væsentlig del af vores kultur, som øger trivsel og produktivitet på arbejdspladsen.

”Vi har valgt at gribe ud efter nye muligheder under krisen og tilbyder også midlertidig udlejning af møbler. Som noget nyt, er det nu også muligt at købe kreative, bæredygtige og budgetvenlige løsninger indenfor udendørsmøbler lavet af genbrugspaller

 Styrker den virtuelle profil ved onlinemøder

Behovet for social distancering og færre fysiske møder, har gjort at mange virksomheder nu benytter sig af virtuelle møder. En professionel baggrund for onlinemøderne er med til at understøtte firmaets virtuelle profil overfor kunder og samarbejdspartnere.

”Standesign A/S tilbyder flotte grafiske løsninger, der både fungerer som adskillelse af kontorarbejdspladser og kommerciel baggrund for medarbejderens virtuelle aktiviteter. Vi rådgiver naturligvis omkring dimensioner og disposition af grafik, så løsningen tilpasses det individuelle behov, og får virksomheden til at fremstå strømlinet og professionelt”

In-House showrooms og virtuelle messestande

Visuel kommunikation styrker dialogen og påvirker beslutningsprocesser. Aflyste messer og udstillinger samt udskudte sælgerbesøg, har øget efterspørgslen på In-House showrooms og virtuelle messestande.

”Standesign A/S hjælper dig trygt i mål med et professionelt udtryk, der understøtter salgsarbejdet. Vi har mange års erfaring inden for design og 3D tegning og kan gøre dit showroom virtuelt, så du også kan invitere kunder og samarbejdspartnere indenfor online”

 Glæder sig over positiv udvikling

Hos Standesign A/S ser man de nye tiltag som et fint supplement til virksomhedens kerneforretning, imens man glæder sig over, at der så småt åbnes op for messer igen ude i verden. Den første messe i Kina efter Covid-19 har allerede været afholdt, og de tyske delstater har åbnet for messer igen, under forsvarlige hygiejne- og distanceforhold, allerede fra 30. maj.

”Vi er klar og glæder os til at bygge for jer” udtaler CEO André Minier.

Kontakt André Minier for yderlige information eller læs mere hér: standesign.dk/covid-19-afskaermning

Mail: andre@standesign.dk

Mobil: +45 23467768


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Kontor afskærmningCoronafskærmningmidlertidig afskærmningAfskærmning mod coronasmitteVirtuelle møderKontor afskærmningMarkering af afstandMidlertidig afskærmning på kontorMidlertidig opdeling af kontorPallemøblerStåbord af pallerMøbler af europaller

Send til en kollega

0.094