23948sdkhjf

SEA HEALTH & WELFARE udvider psykologhjælp under coronakrise

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEA HEALTH & WELFARE

SEA HEALTH & WELFARE udvider Helpline for Søfarende og Kriselinjen for Rederier under coronakrisen.

Coronakrisen har store konsekvenser for rederier og medarbejdere. Vi ved, at mange af jer på kontorerne og skibene oplever et stort mentalt pres i denne tid. Arbejdsdagene er lange, arbejdsbetingelserne er svære og usikkerheden stor. På mange skibe bliver der ikke skiftet besætning, ingen ved hvornår situationen normaliseres og mange oplever et savn til familie og venner.

Vi i SEA HEALTH & WELFARE ser det derfor som vores helt naturlige opgave at hjælpe jer i denne vanskelige situation. Derfor udvider vi rederiets ’Kriselinje’ og de søfarendes ’Helpline’ til også at omfatte psykologhjælp til udfordringer, der er opstået i forbindelse med Coronakrisen.
Det vil være muligt at få hjælp til egne problemstillinger, ligesom man som leder kan få sparring til at håndtere udfordringer med medarbejdere.

Såvel ansatte på kontoret og skibene vil kunne kontakte os og aftale et tidspunkt for konsultation. Der kan aftales hjælp og sparring i alle døgnets timer. Således sikrer vi, at man uanset arbejdssted og tidszone, kan komme i kontakt med os.

 

KONTAKT SEA HEALTH & WELFARE FOR PSYKOLOGHJÆLP
Rederier kan kontakte ’Kriselinjen’ på +457240 2610 og herefter trykke 4.

Søfarende kan kontakte ’Helpline for søfarende’ på +45 6015 5824 (ring eller send SMS) eller skrive til helpline@shw.dk. Herefter aftales der hurtigst muligt, om konsultation skal ske via mail, telefon eller skype. Det er anonymt at henvende sig.

Det er vigtigt at understrege, at ovennævnte skal ses som et ekstra tilbud til jer. Vi henstiller til, at I selvfølgelig stadigvæk gør brug af jeres lokale ledere, kolleger, HR, etc.

 

SEA HEALTH & WELFAREs konsulenter står stadig til rådighed på mail og telefon til at bistå rederier og søfarende med henvendelser relateret til arbejdsmiljø og velfærd inden for normal åbningstid.

Du kan kontakte vores konsulenter her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEA HEALTH & WELFARE

Højnæsvej 56
2610 Rødovre
Danmark
SEA HEALTH & WELFARE

Send til en kollega

0.079