23948sdkhjf

Covid-19 drevet paradigmeskift i den maritime branche

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

MARPRO har udgivet en e-bog til inspiration for alle, der arbejder med HR, samt salg og marketing i den maritime branche. 

Med denne inspiration, er vores mål at give vores input til den rette strategi indenfor vores kernekompetencer rekruttering og salg & marketing. 

Vi tror ikke der afvikles events af betydning i 2020. Hverken konferencer, speed dating eller messer. Alle store messer er aflyst eller flyttet. SMM er lige rykket til februar. Om de kommer i mål med den flytning er ikke engang sikkert. Der er et enormt puslespil der skal lægges igen. Seajapan rykkede først - men har nu helt aflyst. Danish Maritime Fair er aflyst - de nævnte at de ville prøve at finde en ny dato, men der er ikke kommet noget.

Da vi tit taler med vores kunder på et strategisk niveau, er spørgsmålet kommet op flere gange - hvordan skal vi nu generere sales leads? Vores sælgere kan ikke rejse - hvad skal de nu gøre? Kan vi gøre noget som helst? 

Vores teori er at ja, det kan du. Der er meget at gøre. Du skal gøre dig nogle overvejelser først, for det afhænger nemligt af om dine services/produkter er essentielle og om du er i en essentiel branche. Kan du nikke ja til det, så skal du mobilisere alle kræfter på at udnytte de muligheder der ligger i en stærk online tilstedeværelse og geare salgsafdelingen til online salgsmøder. 

I al beskedenhed, så er MARPRO en pioneer på dette område og vi har opnået bemærkelsesværdige resultater. Vi har besluttet at dele den viden vi har opnået - og vi gør det gratis. Du skal blot klikke på linket og så kan du downloade bogen kvit og frit. 

Den er  på 18 sider og ud over en komplet checkliste over de værktøjer der er til rådighed, indeholder den et væld af betragtninger om situationen lige nu og efter krisen.

Vi er sikre på at du vil synes det er spændende læsning.

Klik her for gratis download

 

 

 

 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.125