23948sdkhjf

Skærm dig mod Corona-smitte på arbejdspladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Danmark åbner. Det gør mange arbejdspladser også. Det betyder mange mennesker samlet tæt på hinanden på kontorer til konferencer i butikker med mere. Hygiejneskærme kan være løsningen når smitterisiko skal reduceres.

 

Med den gradvise åbning af Danmark bliver flere og flere arbejdspladser igen fyldt med tilbagevendte medarbejdere. Medarbejdere skal kunne udføre administrative arbejdsopgaver og servicefunktioner på en betryggende og helt ufarlig måde uden bekymringer om risiko for smitte fra kolleger og kunder.

En simpel og stilfuld afskærmning af arbejdsstationer som skriveborde og servicedesks er nu en mulighed for alle virksomheder. De hedder hygiejneskærme og går i al sin enkelthed, som navnet antyder, ude på at sikre god hygiejne på steder, hvor medarbejdere, erhvervsfolk, skoleelever ikke kan holde den anbefalede afstand til hinanden.

Den fysiske barriere i form af en sikkerhedsskærm eller hygiejneskærm som denne virker som en effektiv stopper over for kropsvæsker og hudkontakt. Det kan eksempelvis være en kollega, der nyser eller hoster. Tilfældene kan være mange og meget forskellige. Derfor er der med denne løsning ingen grund til at tage chancer.

Danmark og verden er ændret for altid. Vores måder at omgås socialt og professionelt er for altid blevet ændret. Smittefarer kan og skal forsøges elimineret altid. Start på dit arbejde med at tage et stort skridt væk fra Corona med en hygiejneskærm.

Stennevad hygiejneskærme


Kommentarer

Britta Jensen
Fint nok, Kombineret med mundbind så dem der har corona med ingen eller svage symptomer ikke smitter andre. Flere udenlandske undersøgelser viser at man er mest smitsom lige før man udvikler symptomer.. Mundbind er en af årsagerne til Sydkoreas succes med at undgå coronasmitte,

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Billeder & videoer

Beskyt medarbejderne mod smitte med hygiejneskærmeStilfuld afskærmning til bordmontering

Send til en kollega

0.125