23948sdkhjf

Skal vi drikke en kop kaffe online?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Selvom vi desværre ikke har fornøjelsen af at kunne invitere dig på en god kop kaffe i øjeblikket, er vi selvfølgelig fortsat tilgængelige til en uforpligtende snak om din virksomheds muligheder og udfordringer.

Derfor inviterer vi til en-til-en online møder med en af vores dygtige kollegaer, som sidder klar til at tilbyde dig råd og vejledning inden for blandt andet certificeringer og APQP4Wind - du skal blot selv huske kaffen :-). Vi glæder os til at snakke med dig.

Overvejer din virksomhed at blive certificeret?
- Book et gratis online møde om din virksomheds behov

Der findes et hav af certificeringer, og dét at komme i gang kan sommetider virke uoverskueligt.

Derfor tilbyder vi nu 45 minutters dedikeret fokus til din virksomheds overvejelser i forbindelse med en certificering - det kunne for eksempel være inden for kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og/eller arbejdsmiljø (ISO 45001).

Så hvis du tænker, at nu kunne være et godt tidspunkt at tage en snak om fordelene ved en certificering, er du velkommen til at tilmelde dig et online møde i løbet af den 7. maj. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal møder.

Book et gratis online møde om certificering

Leverandør til vindmølleindustrien og WTG-producenter?
- Book et gratis online møde om APQP4Wind

Måske du allerede har oplevet, at flere end users stiller krav til indsigt i APQP4Wind?

Bureau Veritas er en af de få godkendte udbydere af APQP4Wind, og nu har du mulighed for at booke et 45 minutters online møde, hvor du får svar på dine spørgsmål til APQP4Wind. Ligeledes får du indblik i de kurser, der lever op til vindmølleindustriens krav til uddannelse som for eksempel ManagementSpecialist og Internal Auditor.

Så hvis du er leverandør til vindmølleindustrien og WTG-producenter, så tøv endelig ikke med at tilmelde dig et online møde i løbet af den 14. maj. Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal møder.

Book et gratis online møde om APQP4Wind 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109