23948sdkhjf

Online kursus: FMEA & VDA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Få indblik i FMEA (Failure Mode and Effects Analysis) med nyt online kursus den 13. maj

FMEA er et Risk Management-værktøj, der systematisk identificerer, analyserer og håndterer potentielle fejl og mangler. Det er et internationalt anerkendt værktøj, der kan bruges på alle typer af processer og produkter.

Formålet er aktivt at eliminere eller reducere fejl i en prioriteret rækkefølge efter deres konsekvenser, hvor hyppigt de optræder, og hvor let de kan blive fundet. En FMEA gennemføres inden en begivenhed sættes i gang, og denne investering i planlægningsfasen har ofte vist sig at kunne reducere ressourceforbruget senere i processen.

FMEA blev oprindeligt udviklet af det amerikanske militær efter 2. verdenskrig, og i 1960’erne blev metoden anvendt i forbindelse med Apollo-missionen. I 1980’erne blev den brugt af Ford og senere er den blevet ét af de mest anerkendte risikoledelsesværktøjer i verden.

Vi kan afsløre, at den nye version af FMEA & VDA byder på flere store ændringer, og du kan blandt andet se frem til, at:

  • FMEA, AIAG og VDA er lagt sammen
  • Der er oplæg til en ny arbejdsmetode i håndtering af fejlårsager således, at hver af dem færdiggøres, inden man starter på næste
  • Ny scoping giver en bedre visualisering af indholdet af FMEA
  • Special characteristics er fjernet i design-FMEA og bliver en del af proces-FMEA
  • Mere fokus på væsentlighed og opdagelse i stedet for RPN-værdi
  • og meget mere...

I dette modul gennemgås FMEA, og deltageren opbygger en forståelse for, hvordan den kan bruges til minimering af risici i virksomheden og dens processer

Når du deltager på dette kursus får du FMEA manualen med gratis, som en del af dit kursusmateriale.

Læs mere her...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.094