23948sdkhjf

Det stærkeste sortiment af NOVA-arbejdslamper

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Med markante opgraderinger og tilføjelse af helt nye produkter indeholder NOVA sortimentet fra SCANGRIP nu en komplet serie af arbejdslamper fra 1.000 til 10.000 lumen, der er utrolig fleksible og designet til alle typer af opgaver.

SCANGRIPs originale NOVA-arbejdslamper er de kraftigste og mest robuste COB LED-arbejdslamper på markedet, der er designet til at klare selv de mest udfordrende opgaver.

Den populære NOVA R håndlampe er blevet opgraderet fra 1.500 til 2.000 lumen og giver nu endnu mere lys til den samme pris. Batterikapaciteten er samtidig forbedret, hvilket betyder at driftstiden nu er fordoblet til 20 timer alt efter den valgte lysstyrke.

Med sit kompakte design og kraftfulde lys er NOVA MINI håndlampen en ny favorit, der er absolut uundværlig for enhver professionel håndværker. Det fleksible SMART GRIP 4-in-1 system gør den anvendelig til inspektionsopgaver og arbejdssituationer, hvor pladsen kan være trang – og så passer den lige ned i lommen eller arbejdsbæltet. Se video her.

Ny SCANGRIP DIFFUSER øger funktionaliteten
SCANGRIP har udviklet et helt nyt tilbehør, der giver nye muligheder for at tilpasse arbejdslyset fra NOVA-lampen endnu bedre til den konkrete opgave.

Diffuseren er designet til at sprede og blødgøre lyset fra arbejdslampen, så du får et behageligt og effektivt lys uden hårde skygger, hvilket egner sig til enhver form for reparation, maler- eller byggearbejde. De indbyggede magneter gør det samtidig let at montere diffuseren på din NOVA-lampe.

Den leveres i to størrelser og passer alle lamper, foruden NOVA MINI og NOVA R, i NOVA-serien.

Læs mere om arbejdslamper fra SCANGRIP her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11