23948sdkhjf

Skal vi mødes online?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Har du set, at vi i øjeblikket tilbyder forskellige online initiativer, så du har mulighed for at udnytte tiden på hjemmekontoret til at tilegne dig ny viden og styrke dine faglige kompetencer?

Bliv opdateret på version 5 af FSSC 22000 standarden - nu online!

Ønsker du at blive opdateret på den nye version 5 af FSSC 22000? Så sidder vi klar online den 22. april kl. 9-14 med et FSSC Opgraderingsseminar, hvor du får en gennemgang af de nye krav og ændringer i fødevarestandarden.

Læs mere om FSSC Opgraderingsseminar

 

5 online moduler om nye krav fra MDR

Vi lancerer 5 online moduler om de nye krav fra Medicinsk Udstyr Regulativet (MDR), som nu stiller krav til virksomhedens kvalitetsstyringssystem (QMS) samt til produkterne, og producenter af medicinsk udstyr har indtil maj 2021 til at implementere disse krav.

Læs mere om MDR-moduler

 

E-learning: Østersøaftalen (MoU)

Søger du en logisk og forståelig gennemgang af den nyeste udgave af MoU (Østersøaftalen)? Så prøv vores nye e-learning, som er udviklet til dig, der arbejder med forsendelser efter Østersøaftalen.

Hent e-learning om Østersøaftalen

 

Gratis online møde om kemikaliedokumentation

Vi tilbyder lige nu at hjælpe dig i gang med kemikaliedokumentationen i din virksomhed, hvis du har 45 minutter til et gratis online møde - og for at sikre, at din virksomhed kommer godt i gang, er den efterfølgende rådgivningstime også uden beregning.

Se ledige tider

 

Gratis online møde om PED 2014/68/EU

Har din virksomheds produkter den rigtige certificering? Står I over for nyt scope eller udfordringer? Uanset dine spørgsmål, kan du nu booke et 45 minutters gratis online møde om PED 2014/68/EU med en af vores tekniske eksperter.

Se ledige tider

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.11