23948sdkhjf

Respiratordele kvalitetssikres af Teknologisk Institut

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Teknologisk Institut måler og CT-scanner lige nu respiratorkomponenter til det europæiske marked i samarbejde med virksomhederne SP Medical og CC Plast.

Almindeligvis tager udviklingen og ikke mindst godkendelsen af emner til sundhedssektoren op til flere måneder, men i dette tilfælde skulle både udvikling, fremstilling og kvalitetssikring klares indenfor få dage.

Designere, værktøjsmagere og plaststøbere fra de forskellige virksomheder har derfor arbejdet på højtryk for at få emnerne klar til tiden.

Teknologisk Institut har løst kvalitetssikring og dokumentation på rekordtid ved at hjælp af CT-scan og 3D-printede prototyper af de nye respiratordele.

Da tegninger og CAD-filer var klar for mindre end en uge siden, blev der straks 3D-printet modeller, som blev CT-scannet og brugt til udvikling af de avancerede måleprogrammer, der benyttes til denne type opgaver.

Da de første plastemner var støbt og havde kølet ned i 24 timer, var man således klar til at eksekvere hurtigt med CT-scan og optimering af de individuelle måleprogrammer.

Læs hele nyheden her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.109