23948sdkhjf

Arbejder du i blinde eller kan du se temperaturen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

Elma Instruments præsenterer en ny smart serie infrarøde termometre med termisk detektor. FLIR TG2xx serien flytter grænserne for hvad et infrarødt termometer kan give dig af information i forbindelse med berøringsfri temperaturmåling.

Elma Instruments præsenterer en ny smart serie infrarøde termometre med termisk detektor. FLIR TG2xx serien flytter grænserne for hvad et infrarødt termometer kan give dig af information i forbindelse med berøringsfri temperaturmåling. FLIR TG2xx vil udover måling af punkt-temperatur også vise dig et termisk billede af objektet du måler på, så du nemt kan se temperaturfordelingen hen over objektet. TG2xx instrumenterne har ikke alle de funktioner, som man kender fra et termisk kamera, men håndværkeren/teknikeren der arbejder med fejlfinding og temperaturrelaterede problemer, vil kunne løse mange opgaver hurtigt og sikkert med FLIR TG2xx-serien, fordi et termisk billede viser meget mere end en simpel punktmåling.

 FLIR TG2xx serien består af tre modeller med forskelligt temperaturområde – TG267 måler op til 380°C, TG275 op til 550°C og TG297 op til 1.030°C. Alle tre modeller har en 160x120 pixel termisk detektor indbygget, og det termiske billede med spot temperatur vises på et 2,4” display. Billedkvaliteten forbedres med FLIR MSX funktionen, som man også kender fra FLIRs termiske kameraer – her lægges fotodetaljer oven i det termiske billede, for at konturerne skal blive skarpere - slutresultatet bliver et markant skarpere billede.

 FLIR TG2xx-serien er ideel til dokumentation af vigtige temperaturmålinger, og leveres med et 4GB SD-kort, hvor du kan gemme op til 50.000 billeder, der senere kan bruges i rapporter, mail eller andre dokumenter. Billederne gemmes i JPG format, og kan nemt indsættes i en mail, eller måske i et tilbud som dokumentation for det arbejde der skal udføres.

 Alle kan bruge et TG2xx - det er super nemt at betjene. Brugerfladen er nem og intuitiv, og instrumenterne kræver ikke speciel uddannelse eller kurser, for at du kan få den fulde udnyttelse af produktet. TG2xx er et kompakt og robust stykke værktøj, der ikke er større, end det kan være i en stor lomme.

Har du også behov for måling af temperatur med en ekstern måleprobe, klarer modellen TG267 også dette. TG267 har en type K føler indgang, og der medleveres en trådføler, som måler lufttemperatur op til 260°C.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Send til en kollega

0.094