23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SEACAT - Schmeding: Coronavirus og levering af værnemidler

Det er vist ingen hemmelighed, at corona-virussen er en verdensomspændende epidemi, og det sætter naturligvis et stort pres på leverancerne af forskellige værnemidler. 

Vi har fokus på at betjene både nuværende og nye kunder, og vi oplever lige som alle andre leverandører af medicinsk udstyr og remedier en voldsom efterspørgsel på værnemidler og de specialpakkede “biohazard kits”. Der er heldigvis skruet op for produktionen af værnemidler hos vores leverandører, og vi behandler ordrer så hurtigt, som det overhovedet er muligt. Vi har tæt kontakt til vores leverandører, og vi betjener vores bestillinger i den rækkefølge, de kommer ind. 

Situationen med at levere værnemidler og medicinkister i en periode med epidemier er ikke ny for os. Vi har leveret medicinkister til den maritime branche i mere end 25 år, og i den tid har vi blandt andet oplevet epidemier med SARS, ebola og nu corona. 

Det pres, der lige nu er på produktionen af værnemidler, er både forventeligt og ubelejligt. Selv om vi lige nu oplever, at der er ventetid på leverancerne, ved vi fra vores tætte kontakt til leverandørerne, at de er i fuld gang med at producere det, der skal til. 

Vi opdaterer løbende vores forventede leveringstidspunkter på baggrund af de meldinger, vi får fra vores leverandører. Hvis du vil vide, hvornår vi kan levere biohazard kits igen, er du velkommen til at kontakte os på 6221 6662.  

 Pas på jer selv og jeres mandskab. 

SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS
Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26751446
P nummer: 1009280371

Kontaktperson

SML

Send til en kollega

0.047