23948sdkhjf

Dokning: Forberedt på det uventede

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wencon ApS

Forud for et værftsophold ligger som regel måneders planlægning. Men nogle områder af skibet kan ikke inspiceres før værft opholde, og det tilføjer altid ubekendte i en dok plan.

En dokning er en kompliceret og bekostelig affære og skibet inspiceres nøje, for at sikre at der bliver taget højde for, hver opgave i den vedligeholdelse og de reparationer der skal udføres under dokningen, kommer med i Specifikationen.

På trods af det, er der alligevel nogle områder af skibet som ikke kan inspiceres før værft opholdet på grund af begrænsede adgang. Det er disse områder som altid efterlader ukendte faktorer i enhver dok beregning.

God økonomisk fornuft
Uforudsete reparationer & vedligeholdsopgaver der kræver reservedele, kan ofte forsinke et værft ophold betydeligt. Derfor giver det god økonomisk mening at have alternative løsninger til at udskifte reservedele, og udføre uforudsete vedligeholdsopgaver. Vi ser ofte at man ved vedligehold kan forlænge levetiden på udsatte dele med op til 10+ år og det er der god økonomisk fornuft i.

Undgå høje udgifter til udskiftning
Almindelige udfordringer som bi metallisk korrosion-, kavitation- og erosion/korrosionsskader i ikke let tilgængelige områder er ofte associeret med høje udskiftnings- og arbejdsomkostninger.

Her er et Wencon Docking Kit løsningen for mange skibsejere, der gerne vil forberede sig på uventede reparationer. Et Wencon Docking Kit åbner mulighed for at udføre reparationer, vedligehold og derigennem øge levetiden på vitale dele. Hvis skibsværftet ikke allerede tilbyder Wencon Service, tilbyder Wencon et Docking Kit der bliver sendt ombord på skibet eller forud til skibsværftet. I dok specifikationen fremgår produkterne som ”Owners Delivery” og udførende Contractor vil typisk være Værftet eller en Autoriseret Wencon Service Partner. ”  

Typiske reparationer ved docking
Der findes mere end 1000 mulige reparationer med vores produkter, herunder findes nogle af de mest almene reparationer udført med Wencon Docking Kit. Klik på hver for at se den tilhørende applikation rapport:

Eksternt: Thruster Gear Housings, Thruster Tunnels, Propeller Nozzle, Scrubber outlet, Rudders, Stabilizers/ Rudderstock osv.

Internt: Sea Water Filters, Pump and Valves, Cooler end Covers og Valves som kræver vedligeholdelse.

Se flere applikations eksempler her.

Alle de ovennævnte reparationer kan i de fleste tilfælde udføres med få produkter og inden for få dage.

Skræddersyet Docking Kit
Bliv endnu bedre forberedt på det uventede ved den næste dokning, kontakt os med de specifikke detaljer på dit skib så vi kan hjælpe dig med at skræddersy et Wencon Docking Kit, som passer til dine behov.

Kontakt vores salgssupport ved forespørgsler på pris og levering.

E:mail: wencon@wencon.com eller ring (+45) 63 82 1010


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wencon ApS

Jyllandsvej 15
5400 Bogense
Danmark
Wencon ApS

Billeder & videoer

Thruster tunnel erosion damage repairEnd cover coated for protectionRudderstock erosion rebuild and coated with epoxy for protectionAzumit Thruster well rebuild and coated Scrubber hull outlet protection coating Thruster tunnel erosion damage repair

Send til en kollega

0.11