23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BB Hydraulik Service ændrer navn!

Fremover vil selskabet komme til at hedde BB Hydraulik A/S og logoet vil være det samme, som de andre hydraulik logoer i AVN Gruppen.

Firmaet BB Hydraulik Service A/S beliggende i Odense, som er kendt for reparation og service af hydraulik, cylindre og pumper på eget værksted samt udekørende hydraulik service, har i forbindelse med en nylig fusion med AVN Hydraulik A/S skiftet navn og logo.

Fremover vil selskabet komme til at hedde BB Hydraulik A/S og logoet vil være det samme, som de andre hydraulik logoer i AVN Gruppen.

3 stærke hydraulik firmaer
For det blotte øje vil det være helt tydeligt, at BB Hydraulik nu hører sammen med de andre hydraulik firmaer AVN Hydropower og AVN Hydraulik

Dette tydeliggøres nu ved at alle 3 hydraulik selskaber har ét cvr. nr. som tilhører AVN Hydraulik A/S med binavnene AVN Hydropower A/S og BB Hydraulik A/S.

Kun visuel forskel
BB Hydrauliks medarbejdere og kunder vil ikke kunne mærke forskel i hverken service eller forretningsgange lige bortset fra, at der er kommet et nyt firmanavn og logo op på bygningerne, på Handelsvej 6 i Odense, og på hydraulikservicebilerne, udtaler BB Hydrauliks afdelingsleder Frode Iversen og glæder sig over nu at have fået et AVN logo.

Kendt for den gode hydraulik service
Koncerndirektør for AVN Gruppen Ole Krabbe tilføjer, vi købte firmaet BB hydraulik Service for 5 år siden, og for os er det vigtigt at bibeholde firmanavnet, da det er kendt ude hos kunderne, ikke mindst på Fyn.
Selvom vi fjerner - Service - i firmanavnet, vil kunder i alle AVN Gruppens selskaber fortsat mærke, at vi vægter service overfor vores kunder meget højt. Vi lever af kunderne, og vi ønsker at yde Danmarks bedste hydraulik service over for alle vores kunder.

Hydraulik service
Du kan læse mere om BB Hydrauliks service og hydraulik ydelser 

Kontakt
Du kan kontakte BB Hydraulik på tlf. 70 20 04 11 eller find den rigtige kontaktperson 

 

AVN Hydraulik A/S
Dalager 5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31586135

Kontaktperson

CH
Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43245540 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047