23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reducér vægten til det halve og forøg kabelkapaciteten

Roxtec HD-gennemføringerne er designet til applikationer med høj kabeltæthed, hvor der stilles høje krav til beskyttelse af udstyr. Tilmeld dig webinaret den 31. marts

Roxtec udvider sit sortiment med en tætningsløsning til applikationer med høj kabeltæthed.  Roxtec lancerer to nye versioner af Roxtec HD (High Density) kabeltætnngsløsninger til brug i terminalkasser, el-skabe og kabinetter. Roxtec HD er udviklet til anvendelser med høj kabeltæthed og høje krav til beskyttelse af udstyr. Tætningsløsningen hjælper med at sikre installationer og spare planlægningstid til design, installation og opgraderinger.

Spar tid og plads

En Roxtec HD (High Density)-gennemføring rummer op til 41 armerede eller ikke-armerede kabler, hvilket drastisk reducerer pladsbehovet sammenlignet med 41 kabelforskruninger. Brug dem i terminalbokse, el-skabe, kabinetter og eksterne I/O-paneler til at optimere udnyttelse af den tilgængelige plads og minimere omkostningerne. Reducér vægten til det halve og forøg kabelkapaciteten med op til 40%.

Tilmeld dig webinaret den 31. marts her

 

Roxtec Denmark ApS
Huginsvej 3
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34058032
P nummer: 1017287369

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047