23948sdkhjf

Energirådgiver – varmeforbrug

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Dette er titlen på en kursusdag på Teknologisk Institut, hvor man kan blive fortrolig med værktøjer til energirådgivning, primært inden for opvarmning

Teknologisk Institut har på kurset "Energirådgiver – varmeforbrug"  fokuseret på, at man som deltager får rigtig godt styr på energiforbruget.
Som bygningsejeren er forpligtet til at holde styr på energiforbruget og for at kunne opfylde dette krav, skal der bl.a. føres driftskontrol og foretages vurderinger af energiforbruget i forhold til budgettet.

På kurset kan man få overblik over en række forskellige redskaber, som med fordel kan anvendes samt viden om, hvordan man kan sikrer, at forbruget er rimeligt. Man får også indblik i hvordan fejl i anlæggene kan identificeres. Instituttets mål med kurset er, at man som deltager bl.a. bliver fortrolig med værktøjer til styring af energiforbruget, primært inden for opvarmning.

Indhold i overskrifter

  • Introduktion af energistyringens faser i forbindelse med energirådgivning
  • Rutiner til håndtering af varmeforbrug, graddagekorrigering og bestemmelse af energibesparelser
  • Gennemgang af eksempler fra en række forsyningsselskaber
  • Inspiration til brugerrådgivning og til energibesparende foranstaltninger.


Undervisningen veksler mellem teoretisk gennemgang, diskussioner og erfaringsudveksling med stor vægt på praktiske øvelser.
Læs mere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.125