23948sdkhjf

TDC har fået ISO 14001-certifikat på sin miljøledelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Med FORCE Certifications hjælp fik TDC struktur på miljøledelsessystemet og papir på deres ISO 14001-certificering.

TDC A/S har arbejdet aktivt med bæredygtighed i mange år, og den danske storspiller indenfor telekommunikation er langt med at implementere bæredygtige løsninger i forretningen. Med FORCE Certifications hjælp er arbejdet med miljøhåndtering nu systematiseret, så det er mere overskueligt at gå til.

I TDC har vi sat os et ambitiøst mål om at være 100 % CO2-neutral i 2030 – og det gælder alle dele af koncernen. Når man som os har en grøn målsætning, er det vigtigt at have et solidt vidensgrundlag, gode planlægningsværktøjer og strukturerede processer at arbejde ud fra,” siger Emilie Wedell-Wedellsborg, afdelingsdirektør for Sustainability i TDC.

Bæredygtighed i en kompleks forretning
Projektet har været drevet af TDC’s Facility Management & Real Estate godt assisteret af TDC Sustainability. Valget af miljøledelsessystemet ISO 14001 lå lige for, men for teamet var der en udfordring i at implementere ledelsessystemet på grund af TDC’s fysiske kompleksitet. For hvordan foretager man systematisk dataindsamling om virksomhedens miljøhåndtering på en overkommelig måde, når man har 7.000 medarbejdere og mange tusind lokationer? 

TDC udvalgte FORCE Certification A/S til at hjælpe med at implementere ISO 140001-miljøledelsessystemet.

Læs casen her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.093