23948sdkhjf

Innovativ panelmonteringssystem hitter i den maritime sektor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Stor aktør i den maritime sektor stiller New Zealandsk design og funktionalitet til rådighed; Med denne løsning mødes kvalitet og anvendelighed med unikt design.

Oftest er ønsket i industrien om unikt design og anvendelighed noget af det sidste, der tages højde for, når der skal løses en problemstilling. I stedet, er fokus langt mere på kvalitet og holdbarhed. Men når verdenerne mødes, og man opnår et unikt og brugervenligt design, samtidig med, at der er tale om et produkt af kvalitet, der opfylder krav om holdbarhed, så er det ikke et under, at det er blevet standarden og produktet, som alle taler om.

Panelmonteringssystem i verdens klasse

Nej, for når det kommer til panelmontering, er det Newzealandske design og producering af Fastmount panelmonteringssystem så suverænt og innovativt, at det indenfor industrien er på alles læber. Det er nemlig et produkt, der gør det muligt ikke blot at fokusere på produktets primære opgave, men samtidig formår at trække på design, der lægger op til at virksomheden, der tager det i brug, kan sammensætte det på en så unik måde, som intet lignende produkt har formået.

Idet Fastmount kan anvendes på adskillige underlag såsom GRP, komposit og honeycomp, og det er et simpelt system, der nemt kan installeres og klikkes på plads, gør at det kun er fantasien, der sætter grænser. Samtidig kan det positioneres på en måde, der skaber hulrum bag ved installationen, og gør det muligt at føre ledninger bagved om nødvendigt. Fastmount kan samtidig løse problemer med akustik. 

Skræddersyede løsninger

Helt basalt er der tale om såkaldte clips, der er udskiftelige, og som i sin udførelse garanterer brugervenlighed og sikkerhed. Typerne er der mange af, så alt efter panelets vægt, type og materiale, kan løsningerne skræddersys til ethvert behov. Desuden kan de placeres på både lofte og vægge, så mulighederne er uendelige.

Virksomheder har altså mulighed for at opnå løsninger, de kan tilpasse til deres brand og ønskede udseende på en måde, hvor indretning når helt nye højder, når det ikke kun er møbler, men selve opsætningen af rummet, der er helt op til dem selv.

Virksomheden HF Industri og Marine leverer et stort produktudvalg af Fastmount panelmonteringssystem, og stiller samtidig deres ekspertise og viden til rådighed, så de med rådgivning og sparring kan sikre kunden den bedste løsning, hvor sikkerhed har topprioritet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063