23948sdkhjf

Inside Sales til Konecranes Demag A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Konecranes Demag A/S

Konecranes Demag A/S søger en intern sælger, med base på vores kontor i Hedehusene Har du lyst til et arbejde indenfor kraner og løfteredskaber? Så det dig vi leder efter!

Inside Sales

Konecranes Demag A/S søger en intern sælger, med base på vores kontor i Hedehusene

Har du lyst til et arbejde indenfor kraner og løfteredskaber? Drømmer du om at tilføre en kommerciel vinkel til din viden om mekanik og el-teknik? Vil du være en del af en visionær virksomhed, som lytter til og involverer sine medarbejdere i udviklingen af virksomheden? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som intern teknisk sælger hos Konecranes Demag A/S.

Vi ansætter nu en Inside Sales - Service Review Specialist til at indgå i vores Inside Sales Team baseret på vores kontor i Hedehusene. Rollen er ansvarlig for at gennemføre opfølgningsopkald med vores kunder efter afsluttet servicebesøg; gennem et Service Review er målet således at diskutere anbefalingerne fra vores serviceteknikere, følge op på afgivede tilbud og vedligeholde egen Sales Funnel.

Dit hovedansvar inkluderer:

Gennemførelse af opfølgende opkald efter afslutningen af ​​vores Planlagte Forebyggende Vedligeholdelsesbesøg. Gennem et Service Review at gennemgå risiko/anbefalingerr og de afgivede tilbud for at besvare kundespørgsmål og dokumentere næste skridt
Hyppig og regelmæssig opfølgning af alle åbne salgssager. Tildel eventuelle salgssager, der kræver kunde/sitebesøg til den rette salgsressource.
Rollen har ansvaret for at opfylde tildelte salgsmål og vil kræve et tæt samarbejde med vores Estimatorer der ligeledes er baseret på vores kontor i Hedehusene
Ledelse og styring af egen Sales Funnel ved hjælp af vores CRM-system og at sikre tilbud/projekter er opdaterede og på det rigtige proces stadie
Oprettelse af Sales Leads baseret på dialog med kunderne og tildeling af Leads til rette salgsressourcer.


Hvad vi leder efter i dig:

Erfaring med salg, hvor der hovedsagelig anvendes CRM-systemer, erfaring med SAP er en stor fordel. Du skal have teknisk indsigt, da det vil være et krav i det daglige arbejde, og du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale, da dette er koncernsproget. Erfaring fra en lignende stilling vil være en fordel. Her udover skal du trives i et hektisk miljø, hvor du vil være omdrejningspunktet for opfølgning i samarnbejde med din kollegaer i teamet.

 Personlige egenskaber:

Serviceminded
Struktureret, kvalitetsbevidst samt ansvarsbevist
God til at følge op og en naturlig “lukker“ af tilbud
Kunde orienteret, der er både tale om interne og eksterne kunder
Gode IT kundskaber, Office pakken, CRM og SAP
Fleksibel problemknuser
Du skal være tålmodig, robust, stabil og have et godt humør
Du kan have kvalificeret dig til stillingen på mange forskellige måder, så vi lægger ikke vægt på en specifik uddannelse. Hvis du har erhvervet ovenstående kvalifikationer på anden måde, er du naturligvis meget velkommen til at søge stillingen.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som vi gerne vil have besat snarest, derfor afholder vi løbende samtaler. 

Din ansøgning skal indeholde CV. Søg stillingen ved at klikke på ansøg

https://careers.konecranes.com/Konecranes/job/Hedehusene-Inside-Sales/589315001/

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt venligst.

Martin Renowden Olsen

Telefon. 4037 2004

Mail. Martin.olsen@konecranes.com

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Konecranes Demag A/S

Baldersbuen 37-39
2640 Hedehusene
Danmark
Konecranes Demag A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093