23948sdkhjf

16 nordjyske kunstnere udstiller hos DMT i Sæby fra 21/3

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMTonline ApS

DMTonline (Kjeldgaardsvej 1 i Sæby) gentager succesen - og åbner dørene op til en stor og ny kunstudstilling, hvor vægge og gulve vil være fyldt med kunstværker i alle afskygninger.

For 2. år i træk er der igen lagt op til en intens kunstoplevelse, når DMTonline i Sæby slår dørene op til en ny kunstudstilling fra lørdag den 21.- 22. marts fra kl. 10-16 begge dage.

For arrangør- og initiativtager Henning V. Nielsen (der også selv udstiller) handler det netop om at skabe et rum, hvor alle har mulighed for at opleve nutidens kunst. "Jeg er stolt af den bredde, som udstillingen repræsenterer. Alle kan finde kunst her, som rører dem eller på en eller anden måde gør noget ved dem", siger Henning V. Nielsen. Når man køber fra kunstneren selv, får man netop historien bag kunsten med i købet. Og hvem ved, sammen med de personlige køb får man måske også en rigtig god investering med hjem.

Direktør Solveig Sørensen fra DMTonline lægger igen i år sine smukke lokaler til endnu en udstilling, hvor 16 kunstnere fra hele Nordjylland udstiller. I år vil Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen holde åbningstalen. Samtidigt med udstillingen vil der også være mulighed for at besigtige virksomheden DMTonline med en rundvisning. Der vil være 3 planlagte rundvisninger begge dage.

Ideen med kunstudstillingen er, som det foregående år, at give et bredt udsnit af etablerede kunstnere og nye talenter mulighed for at møde publikum. De kunstinteresserede får derved også en unik mulighed for personlig kontakt med kunstnerne, der selv udstiller deres værker.

16 nordjyske kunstnere vil på udstillingen præsentere deres værker side om side. Hovedvægten er som tidligere år lagt på original billedkunst, men der er også skulpturer, glaskunst, fotos, smykker, tørklæder og keramik.

Kom og mød de 16 kunstnere, mærk kreativiteten boble og nyd de mangfoldige udtryk. For weekenden i uge 12 byder på moderne kunst i alle afskygninger hos DMTonline i Sæby. Begge dage fra kl. 10-16.

Udstillingen er åbent for alle og der er gratis adgang.

Følgende kunstnere udstiller: 
Malerier: 
Per H. Steffensen, Jess Vestergård, Bodil Juul, Stefan Sommer, Ellen Mortensen, Hans Drybro Jørgensen, Jane Kaptain
Photography: Anita K. Andersen
Sten & Billedhugger: Leif Grønhøj
Skulptur: Tove K. Krogh
Keramik: Jane Christiansen
Rav-Værkstedet: Andreas & Beate Wørner
Trækunst: Henning V. Nielsen
Sølvsmykker: Alette Nørgaard
Glasstuen Sindal: Karen Horsholt
Unika Tørklæder: Ulla Nøregaard


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMTonline ApS

Kjeldgaardsvej 1
9300 Sæby
Danmark
DMTonline ApS

Send til en kollega

0.079