23948sdkhjf

Kataloget for 2020 er landet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tranemo Workwear Danmark A/S

Årets katalog indeholder information om alle vores produkter inden for flammehæmmende sikkerhedsbeklædning, Hi-Vis beklædning, Work Identity og tilbehør.

Du vil som læser få et dybere indblik i risikovurderinger til udvalgte industrier samt få kendskab til flammehæmmende standarder og symboler. Tranemo's testede SKINSAFE systemer guider dig til at sammensætte din arbejdsbeklædning korrekt, således at sikkerhedskravene for din branche overholdes.

Se kataloget for 2020 her

Ønsker du yderligere information om flammehæmmende risikovurderinger, standarder, certificeringer og symboler inden for arbejdsbeklædning? Har du og dine kollegaer brug for at blive klogere på flammehæmmende arbejdsbeklædning, så tilmeld dig/jer Tranemo Flameschool. 

KORT OM FLAMESCHOOL
Flameschool er Workshops/foredrag, hvor vi går i dybden med den nyeste viden inden for flammehæmmende arbejdsbeklædning, lovkrav, standarder, risikovurderinger m.m. Vi afholder løbende Flameschool for kunder og interesserede. Flameschool er også en måde hvorpå vi kontinuerligt kan holde vores forhandlere opdaterede med den nyeste viden inden for flammehæmmende arbejdsbeklædning. 

Tilmelding kan ske til:

Jonna Jeppesen
+45 9623 4488 
jj@tranemo.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tranemo Workwear Danmark A/S

Farøvej 4-6
9800 Hjørring
Danmark
Tranemo Workwear Danmark A/S

Send til en kollega

0.093