23948sdkhjf

Jakob Tørring ny rekrutteringspartner hos MARPRO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Marpro ApS

MARPRO udvider teamet med Jakob Tørring, ekspert indenfor traditionelle shipping discipliner, økonomi og iværksætteri.

Jakob er Cand.Merc(SCM) og HD(F), begge fra CBS, og har igennem en længere årrække bestredet en række nøgleposter i Mærsk Tankers. I sidste position som Head of Strategic Planning og en del af Handytankers management team. Sidenhen har Jakob handlet bunkers for Monjasa, før han opstartede Bunkermate.com og etablerede Erria Containers, som en del af Erria gruppen.

Jakob Tørring udtaler i forbindelse med hans interesse for at tilslutte sig MARPRO: ”Jeg er imponeret over den vækst Jakob Le Fevre har skabt i MARPRO på relativ kort tid og ser muligheder for at styrke både brandet og forretningen yderligere. I lighed med Jakob Le Fevre har jeg bred erfaring fra den maritime branche og ser jeg kan tilføre det eksisterende team med mine kompetencer. Jakob Le Fevre er ekspert indenfor salg og marketing i den maritime branche, Louise Windelboe har sine kompetencer indenfor nautisk/teknisk samt offshore vind, mens jeg kan tilføre min ekspertise indenfor de traditionelle shipping discipliner og hvorledes et rederi drives mest optimalt.”

Jakob le Fevre, Managing Director, MARPRO tilføjer: “Jakob Tørring besidder nogle af de vigtigste kvaliteter der kendetegner en professionel headhunter. Udover høj empati har Jakob unikke analytiske evner og dyb indsigt i de mekanismer der gør rederier succesfulde. Jeg er ekstremt glad for at Jakob har tilsluttet sig MARPRO.”

MARPRO Search & Selection blev etableret i Juni 2017 og har siden da løst tæt på hundrede rekrutteringsopgaver samt en lang række andre opgaver for danske og internationale firmaer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Marpro ApS

Klostermosevej 140
3000 Helsingør
Danmark
Marpro ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.188