23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er farlige kemikaliers største skræk?

… Korrosionsfrie opsamlingskar af plast i alle størrelser

Opsamlingskar, spildbakker, bundkar og drypbakker af det miljøvenlige polyethylen (PE) er uden tvivl farlige kemikaliers største skræk og værste fjende. Opsamlingskar af plast fra DENIOS fås i mange forskellige størrelser afhængig af, om du skal bruge dem på lageret, i produktionen, i laboratoriet eller noget helt fjerde.

 

Hvad skal du bruge et opsamlingskar af plast til?

Brug et opsamlingskar af det miljøvenlige polyethylen (PE) til sikker opbevaring af farlige kemikalier såsom syrer og baser, samt olier og ikke brændbare rengøringsmidler.

Spildbakke, opsamlingskar, drypbakke og bundkar. Navnet er ligegyldigt, det vigtigste er, at du kan vide dig sikker, når du anbringer dine farlige kemikalier ovenpå eller oveni et opsamlingskar af plast.

 

Opsamlingskar af PE i forskellige størrelser

Hvem kan? DENIOS kan. Derfor har vi også spildbakker og opsamlingskar af PE i forskellige størrelser. På den måde kan vi helt sikkert dække dine behov til sikker opbevaring.

 

Opsamlingskar af plast til produktion, lager og laboratorier

 

Hvorfor ryster farlige kemikalier i bukserne, når de møder opsamlingskar af PE?

Vores opsamlingskar og spildbakker af PE er korrosionsfrie, idet de er 100% lavet af polyethylen, som er miljøvenligt plastik. Med andre ord, vores opsamlingskar af PE kan tåle en masse, inklusiv syrer, baser, olier og ikke brændbare rengøringsmidler. Derfor ryster farlige kemikalier i bukserne af skræk.

 

Vil du vide mere om vores opsamlingskar af plast?

Du kan få flere informationer om vores opsamlingskar af plast lige her. Har du brug for et opsamlingskar af stål eller rustfrit stål? Er uheldet allerede ude, kan du have brug for absorbenter. Find hvad du søger i vores webshop.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.078