23948sdkhjf

HighSpeed / Højhastighedskamera - Når det skal gå hurtigt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

Elma Instruments præsenterer Phantom High-Speed kameraer fra Vision Research USA, der betegnes som en af de absolut ledende producenter indenfor professionelle High-Speed kameraer.

Elma Instruments præsenterer Phantom High-Speed kameraer fra Vision Research USA, der betegnes som en af de absolut ledende producenter indenfor professionelle High-Speed kameraer. Sortimentet af Phantom High-Speed kameraer spænder bredt, og med billedopløsning op til 4K vil du kunne løse selv de mest krævende opgaver.

Applikationer hvor High-Speed optagelser bruges, er ofte i forbindelse med forskning, tv-produktion, fejlfinding af mekaniske processer samt test af div. produkter og sikkerhedsudstyr.

Industrien vælger Phantom High-Speed
Optag processen med et Phantom High-Speed kamera i forbindelse med f.eks. udvikling, analyse og fejlfinding - Elma Instruments kan levere kameraer der optager op til 1 million billeder pr. sekund (FPS).

Phantom Ultrahigh-Speed serien
Disse kameraer har en super opløsning på op til 4 Mpixel, kameraerne anvendes hovedsageligt i forsvaret samt til applikationer inden for forskning og udvikling. Den maksimale opløsning er 2560x1600 og op til 1.000.000 FPS ved reduceret opløsning - den interne hukommelse er op til 288GB.


Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078