23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indgår 4-årig kontrakt med forsvaret

Nordhavn Power Solutions A/S vinder udbud efter større indsats.

Hos Nordhavn Power Solutions A/S jubler de ekstra i tiden – de har vundet udbuddet om en rammeaftale med forsvaret, som sikrer virksomheden en kontrakt i 4 år med option i op til 10 år.

I april 2019 startede Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse EU-udbudsprocessen omkring rammeaftalen. Nordhavn var straks klar til at byde ind på opgaven.

At byde ind i en udbudsproces betyder mange timer ved tasterne og kræver en større indsats – derfor har CEO/CTO Søren Rasmussen selv været en stor del af processen, men med stort samarbejde på tværs af alle funktioner.

Den store indsats sikrede Nordhavn kontrakten med forsvaret.

”Det er som virksomhed en stor anerkendelse at vinde et så stort udbud - det har stor indflydelse på fremtiden for Nordhavn, som jeg glæder mig til at sætte sejlet for!” udtaler CEO/CTO Søren Rasmussen.

Helt præcis indebærer rammeaftalen, at Nordhavn Power Solutions skal lave service og levere reservedele til forsvarets 116 Scania marine motorer.

Blandt skibene er Kongeskibet Dannebrog, Inspektionsskibe, MHV-skibe, SAR-skibe/både, patruljebåde m.fl.

Når fartøjerne skal serviceres, sker det der, hvor fartøjet er – uanset hvor end i verden fartøjet befinder sig.

Det kan derfor betyde, at virksomhedens servicemontører kan blive sendt til konfliktzoner, hvor en hurtig service er altafgørende.

Virksomheden har stor erfaring med at servicere kunder med kort varsel og kan som eksempel nævne færgeselskaber, fragtskibe, SOV og supply-skibe til offshore og den industrielle sektor.

”Nordhavn har gennem flere år samarbejdet med forsvaret og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejdet, som et led i den indgåede rammeaftale” udtaler CEO/CTO Søren Rasmussen.

 På billedet set fra venstre, ses CEO/CTO Søren Rasmussen, Nordhavn Power Solutions A/S som giver håndtryk til Kommandør Kim Bo Meier fra Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, da rammeaftalen mellem Nordhavn Power Solutions A/S og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse blev underskrevet.

Nordhavn Power Solutions A/S
Nikkelvej 17
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38017101

Kontaktperson

RGJ
Rikke Godsk Jensen
Salgs- og marketingkoordinator
rgj@nordhavn.dk

Send til en kollega

0.062