23948sdkhjf

Til Kloakmessen med splinternyt koncept

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stennevad

Stennevad har i 2020 lanceret udlejningskoncept til dig, der er træt af alt for store udgifter til personligt sikkerhedsudstyr.

Hvorfor købe, når du kan leje?

Det spørgsmål har de i Stennevad stillet dem selv. Svaret er da også enkelt. Lad være med at købe, hvis det ikke kan betale sig. Lej i stedet personligt sikkerhedsudstyr i den periode, du skal bruge udstyret. 

Du skal ikke tænke på certifikater, dokumentation, recertificeringer. Det klarer Stennevad for dig. Dermed slipper du for at købe udstyr, der måske ikke bliver brugt nok. Det bliver ikke bedre.

Stennevad har gennem flere årtier anerkendt og efterkommet skiftende behov fra vores kunder. Det har nu resulteret i det splinternye udlejningskoncept, der skal tilgodese kunder med altid opdateret grej, der kan lejes fra opgave til opgave eller dag til dag afhængigt af den enkelte tidsperiode. Det er ofte for dyrt at købe til et måske enkeltstående projekt.

Spar derfor penge og bekymringer. Slå kløerne i Stennevads udlejningssæt i dag og vær helt sikker på, at udstyret og dokumentation altid er i orden.

kom og få en snak på messen.

Mød Stennevad til Kloakmessen 2020 på stand D-3324.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stennevad

Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Danmark
Stennevad

Send til en kollega

0.078