23948sdkhjf

Robotteknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

- med høj grad af funktionalitet til rimelig pris

En 8kg ledarmsrobot i nyt design Melfa RV-8CRL udbygger Hans Følsgaard A/S’ program af populære Mitsubishi-industrirobotter. Det nye produkt er optimeret til små og mellemstore virksomheders behov for at indføre robotteknologi til en meget rimelig pris og omvendt med en høj grad af funktionalitet

Mitsubishis industrirobotter er i stigende grad en betydelig del af Hans Følsgaard A/S’ produktprogram. De populære, japanske industri- og robotløsninger bygger på brugen af åbne standarder, multiprotokoller og styring af flere akser og funktioner fra samme controller. Mitsubishi har samtidigt en meget stor spændvidde i deres robotprogram, hvilket betyder, at Hans Følsgaard og Mitsubishi kan levere håndteringsrobotter til stort set alle tænkelige formål inden for industri, fødevare- og medicobranchen, lager og logistik og mange andre steder.

Mitsubishis store robotprogram omfatter allerede ledarmsrobotter til 3kg, 4kg, 7kg, 13kg og 20kg nyttelast. Nyt er nu imidlertid Melfa RV-8CRL, som er designet slank og kompakt i et minimalistisk funktionelt design. Med sin 8kg nyttelast placerer den sig i et område, der endnu ikke har været dækket fuldt ud af det eksisterende program. Mitsubishi har desuden gennemtænkt designet, så der er sparet over 200 skruebefæstigelser i den leddelte armkonstruktion. Det gør RV-8CRL til en særdeles prisoptimal løsning, som egner sig godt til (små og mellemstore virksomheder) behov for at indføre robotteknologi i produktionen til en lav pris – men omvendt med en særdeles høj grad af kvalitet og funktionalitet.

RV-8CRL er ledarmsrobot, som efter sin introduktion under den nyligt afholdte SPS-messe i Nürnberg har opnået en betydelig opmærksomhed fra mindre og mellemstore industrivirksomheder med et progressivt syn på rationel produktion og montage i fremtidige automationslinier. Til sådanne opgaver vil Mitsubishis nyeste skud på robotstammen være særdeles effektiv. Den er primært tiltænkt lav- til mellemkomplekse opgaver, hvor man hurtigt og nemt kan opbygge gode erfaringer med brug af robotter til rationalisering af en række industrielle processer.

Som for alle andre Melfa-robotter fra Mitsubishi, så kan programmering og simulering udføres via den intuitive RT ToolBox 3 software. Der er samtidigt mulighed for sømløs kommunikation med andre robotter og industrikomponenter gennem netværksintegration og brug af åbne standarder. Det letter sammenkoblingen af Mitsubishis robotter og controllere til 3. parts produkter.

Se vores udvalg i robotter

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.127