23948sdkhjf

Lad os lette anker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

SEACAT-Schmeding ved præcis, hvilket anker og ankerkæde, dit skib har behov for. Og ellers finder vi ud af det! Et anker er ikke bare et anker. Det ved SEACAT-Schmeding, og vi kan derfor hjælpe, når der er behov for nyt udstyr.

Der findes forskellige ankre og ankerkæder afhængig af, hvilket skib der er tale om, og hvilken situation, man er ude i. Derfor leverer SEACAT-Schmeding et bredt udvalg af ankre og ankerkæder.

På vores lager i Hamborg har SEACAT-Schmeding de mest almindelige ankre på lager. Vi tilbyder både High Holding Power og Stockless. Herunder findes forskellige typer lige fra High Holding Power type AC-14, Danforth, Pool-TW, Pool-N og D’Hone til Stockless type ”Hall” og ”Spek”. Disse fås fra 20 kg. til 30 tons.

Derudover tilbyder SEACAT-Schmeding også et bredt udvalg af ankerkæder. På vores lager i Tyskland findes ankerkæder i størrelser fra 16 til 56 mm.

Både ankrene og ankerkæderne findes i forskellige størrelser og dimensioner og kan leveres med certifikater fra de førende klassifikationsselskaber verden over. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Østre Havnevej 31
5700 Svendborg
Danmark
SEACAT - Schmeding Scandinavia Ltd., ApS

Send til en kollega

0.094